بوی فجیح و بدی میگیره مخصوصا وقتی که تحرک دارم پاهام عرق میکنه
بعدش میشورم بوش میره
شما ام پاهاتون بو میگیره یا فقط منم
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ی راه حل تضمینی میدم لطفا اگه جواب گرفتی برام دعا کن خودم خیلییییییی خیلییییبب ساله استفاده میکنم.هیچ ضرری هم ندیدم.برای زیر بغلم بعد حموم یکم زینک اکساید و یکم سنگ مرداب میزنم.برای تو کفشم سنگ مرداب میریزم.سنگ مرداب ی پودر قهوه ای رنگ ک از عطاریا میخری.لطفا فقط از عطاریا بخرید.هیچ ضرری نداره.من ب هر کسی پیشنهاد دادم دعام کرده.
گاهام نه اما زیر بغلم خیلی بو سگ مرده میده حتی بعد حموم 😐😂
ی راه حل تضمینی میدم لطفا اگه جواب گرفتی برام دعا کن خودم خیلییییییی خیلییییبب ساله استفاده میکنم.هیچ ضرری هم ندیدم.برای زیر بغلم بعد حموم یکم زینک اکساید و یکم سنگ مرداب میزنم.برای تو کفشم سنگ مرداب میریزم.سنگ مرداب ی پودر قهوه ای رنگ ک از عطاریا میخری.لطفا فقط از عطاریا بخرید.هیچ ضرری نداره.من ب هر کسی پیشنهاد دادم دعام کرده.
ی راه حل تضمینی میدم لطفا اگه جواب گرفتی برام دعا کن خودم خیلییییییی خیلییییبب ساله استفاده میکنم.هیچ ضرری هم ندیدم.برای زیر بغلم بعد حموم یکم زینک اکساید و یکم سنگ مرداب میزنم.برای تو کفشم سنگ مرداب میریزم.سنگ مرداب ی پودر قهوه ای رنگ ک از عطاریا میخری.لطفا فقط از عطاریا بخرید.هیچ ضرری نداره.من ب هر کسی پیشنهاد دادم دعام کرده