2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست

اینقد گریه کردم سرم داره میترکه،خانما بار دوم کی باید بریم انتقال؟؟فقط ۲تا جنین فریز شده داریم,قبلش چه آزمایشهایی انجام بدم؟چه داروهای استفاده کنم؟که به دکترم بگم هرکسی هرتجربه ای داره بگه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز رفتم سونو،یک ونیم رشد کرده بود،قبلا ۶ بود،الان هفت و نیم،۵ روز دیگه انتقال میده،فکر کنم تا ...

اره عزیزم خیلی خوب شده بالای ۸ برسه خوبه تا اون موقع خیلی خوب میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چیکا جون میگم مگه تست گلوکز تو هفته 24 تا 28 نیست  ؟؟ دکتر واسه من الان نوشته

برای منم نوشته بود ولی من نتونستم انجام بدم یعنی اون محلول شکر رو بالا اوردم ازمایشگاه گفت به دکتر بگم عوضش کنه دکتر میگفت قند بالا روی  کلیه و قلب جنین اثر خیلی بدی داره اتفاقا خوبه که انجام بشه و اگه مشکلی بود سریع پیشگیری کنن ورژیم بدن 

سونو NT جنسيت را بهتون نگفت ؟ والا شانس من NT با قطعيت بهم گفت پسره ، حالا اگه پسر ميخاستم دختر ميشد ...

سلام عزیزم شما NT رو تو ابن سینا انجام دادی کارشون خوبه 

سلام خانما آزمایش بتا منفیه،نمیدونم چرا نتیجه مثبت نشد همه شرایط رعایت کردیم گرید جنین هم عالی بود&n ...

عزیزم متاسفم. کدوم مرکز بودید بار چندمتون بود ؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بار اول،مرکز نبود بیمارستان گاندی ،خیلی آدم حالش گرفته میشه

بله درکت میکنم بیشتر ماهایی که اینجایم این تجربه رو داشتیم انشالله این سری مثبت میشی. باید همه چیز رو بررسی کنید بعد دوباره انتقال بده گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله درکت میکنم بیشتر ماهایی که اینجایم این تجربه رو داشتیم انشالله این سری مثبت میشی. باید همه چیز ر ...

انشاله؟؟بعداز انتقال منفی چند وقت بعدش باید بری برای کارهای انتقال؟؟چه چیزایی رو بررسی کنم؟هرچی پرسیدم دوستان جواب ندادن

سلام گلم، برای منم اینو نوشته، فکر می کنم دکترمون برای همه اونایی که باردارن اوایل بارداری بنویسه.

سلام خوبی 

چه خبراا

میگم سایز شکمتون تغییر کرده ؟؟

کی نوبت دکتر دارین شما ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
برای منم نوشته بود ولی من نتونستم انجام بدم یعنی اون محلول شکر رو بالا اوردم ازمایشگاه گفت به دکتر ب ...

من امروز انجام دادم 

اون محلول شکر با طعم پرتقال بود زیاد بد نبود 

شما شکمتون بزرگتر شده نسبت به قبل ؟

انشاله؟؟بعداز انتقال منفی چند وقت بعدش باید بری برای کارهای انتقال؟؟چه چیزایی رو بررسی کنم؟هرچی پرسی ...

عزیزم من دومین بار مثبت شدم 

واسه انتقال دوم هیسترو کردم و ازمایش ایمنی انعقادی دادم مشکل داشت سرم ای وی ای جی زدم  

انشاله؟؟بعداز انتقال منفی چند وقت بعدش باید بری برای کارهای انتقال؟؟چه چیزایی رو بررسی کنم؟هرچی پرسی ...

دودوره پریود که شدی قبل پریود سوم میری برلی کارای انتقال که از روز دومش بهت دارو اینا میدن، برا بار دوم معمولا زیاد چیزی بررسی نمیشه برا بار سوم بع بعد بررسی دقیق انجام میشه، آزمایش های ایمنی انعقادی هستش که انجام میدن، برا مثبت شدن خراش رحم هست و پی آر پی رحمم هست، جنین هم بلاست میکنن که این فک کنم اگه تعداد جنین ها زباد باشه بلاست کنن

پیاده روی هم میگن تاثیر داره تو مثبت شدن

2810