2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
من معمولا 2-3 روز اول لک بینی دارم بعد شروع میشه دو سه روز گاهی کمتر ی روز و نصفی خونریزی بعد دوباره ...

آهان

مرسی گلم

انشالله الان ک انجام دادی تاثیرش رو توی انتقالت میبینی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
يه دنيا ممنون فداتشم😞

سلامت باشی عزیزم

بارداری همینه. تمام مدت دردای عجیب و غریب. و طبیعیه.

مخصوصا اینکه دوقلو هستن. جاشون یکم تنگه😘😘

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من از ديروز درد كمر و پهلو مخصوصا پهلو چپ دارم امروز بازم بيشتر شده نوشتن از علائم زايمان زود ...

عزیزه دلم واسه تو که دیگه خیلی زودرس میشه اصلا چیزی نیست من که اینقدر ازت عقب ترم چند روزه کمردرد و دلدرد دارم زیاد نیست ولی کمم نیست تو دو قلو بارداری معلومه باید سختیت دو برابر ما باشه😜😜😜ولی برو دکتر که میدونم تو نمیتونی استرستو کنترل کنی تا خیالت راحتشه انشالله دردات همش از اینا که بزرگ شدن 🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من دکتر نصیری بودم. دکتر شما کیه؟ انتقال ندادین هنوز؟

دکتر خادم 

نه هنوز برای انتقال نرفتم عزیزم

شما تو چه مرحله ای هستی؟

تعداد جنین هاتو گفتن؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزان من‌امروز هشت انتقال بودم هم لک دیدم هم چند بار تیر کشید هم رحمم از دو طرف تیر کشید طور ...

عزیزم انشالله که مثبته منم شب هفت و هشتم انتقالم بود خواب بودم نصفه شب دوتا تیر وحشتاک تو تخمدانم حس کردم از درد پا شدم دادم رفت هوا مثل اینکه با سوزن محکم زدن تو شکمم هیچ علایمی از بارداری هم نداشتم البته پرسیدم گفتن که لانه گزینی هیچ دردی نداره ولی نمیدونم چرا ته دلم  حس این درد واسم عجیب بود 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
همینجوری تاریخ زدم 😅😅

برو درستش کن نامردیه😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
صد در صد خیره.....من چون تجربه اش رو دارم مطمئنم که بزرگ شدن رحمت باعث این دردها میشه هر وقت موعد زا ...

خير ببيني عزيزم يكم خيالم راحت شد.از دست شماها😂 مامانمم همينو ميگه🤕

خداياشكرت....❤️ 
هيچي نميشه عزيز دلم، الان هم رحم داره بزرگ ميشه هم لگن، اين دردا طبيعيه ان شاالله ميري دكتر ميبيني ...

مرسي عزيزاي دلم خداروشكر كه شماها هستيد😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام بارانا جون اره اومده عزیزم مرسی فدات بشم کوچولوت خوبه؟ من که همش نگرانشم نمیدونم حالش خوبه یا ...

خوب بود جوابات عزیزم؟فکرم پیشت بود.قربانت ماهم خوبیم منم شکمم تغییر زبادی نکرده فقط قسمت پایین شکمم یعنی رحم برجسته شده دست میکشم سفته و بزرگ تر شده.منم سلفری دادم تازه.اما فکر کنم به خاطر نوع جفتمه که یه روزایی یه دردای ریزی تو رحم و گاهی کمرم دارم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلامت باشی عزیزم بارداری همینه. تمام مدت دردای عجیب و غریب. و طبیعیه. مخصوصا اینکه دوقلو هستن. جاش ...

انشالله خيره واقعا هم همينطوره هرروز يه داستان جديد دارم من

خداياشكرت....❤️ 
2810