2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043781 بازدید | 684338 پست
برام شده كابوس انشالله كه خير باشه❤️

عزیزم واسه همه اینجوری سخته فقط شما نیستی بخدا من موهام سفید شده اینقد استرس دارم،،فقطططط میگم خدایا توکل به خودت،،خودت دادی خودتم نگهداری کن انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرض دارم واقعا😔😔با هرباري كه تكون ميخورن دلم ميلرزه نكنه چيزيشون بشه من طاقت هيچي رو ندارم بخدا😔

از دست تو، تكون بخورن نگراني، تكون نخورن نگراني😕 يكم قرآن بخون آروم بشي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم واسه همه اینجوری سخته فقط شما نیستی بخدا من موهام سفید شده اینقد استرس دارم،،فقطططط میگم خدایا ...

تو یک روز با من فرقته چرا یک هفته جلو افتادی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشالله كه همينطور باشه عزيزدلم فعلا يكم بهترم ببينم تا يكي دوساعت ديگه چي ميشه😞

استراحت کن انشاالله که خیره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خودم نمیدونم خواهرم جواب و گرفته عزیزم واای سپیده جون دیشب هرچی تاپیک راجع به جنسیت تو سلفری سرچ می ...

نه بابا خیلیام درست بوده بری سونو که معلومه خبر بده بهمون

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
از دست تو، تكون بخورن نگراني، تكون نخورن نگراني😕 يكم قرآن بخون آروم بشي

نه گلي منظورم اينه ديگه الان تكون ميخورن حس ادم هزار برابره اگر چيزيشون بشه ادم دق ميكنه😭😢

خداياشكرت....❤️ 
تا روز 16 اضافه نمیشه بهش؟

نمیدونم اگرم بشه کم مخصوصا از وقتی پروژسترون شروع کنی 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ممنون عزیزم.همچنین شما.اخه تیکر بارداری دارید گفتم!

ممنون بله خداروشکر منم باردارم 💞

سلام دوستان. من امروز ۱۶ روزه که انتقال دادم. و چهار روز پیش نصف یه امپول ۵۰۰۰ هاش سی جی رو تزریق کردم. امروز صبح وسوسه شدم تست زدم بعد از دو دقیقه یه هاله خیلی محوو انداخت که اون هاله بعد نیم ساعت کاملا پیداست بنظرتون بخاطر هاش سی جی هس یا ممکنه مثبت شده باشم؟

تو یک روز با من فرقته چرا یک هفته جلو افتادی

همینجوری تاریخ زدم 😅😅

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
برام شده كابوس انشالله كه خير باشه❤️

صد در صد خیره.....من چون تجربه اش رو دارم مطمئنم که بزرگ شدن رحمت باعث این دردها میشه هر وقت موعد زایمان برسه رحم از چند روز قبل منقبض میشه و شما دردی رو تجربه میکنی که تا حالا تجربه نکردی...یعنی این دو قلوها به دنیا بیان اول باید یه دست گیساتو بکشن انتقام این نه ماهو ازت بگیرن 😂

نه گلي منظورم اينه ديگه الان تكون ميخورن حس ادم هزار برابره اگر چيزيشون بشه ادم دق ميكنه😭😢

هيچي نميشه عزيز دلم، الان هم رحم داره بزرگ ميشه هم لگن، اين دردا طبيعيه

ان شاالله ميري دكتر ميبيني هيچي نيست🥰 جلو كولر هم كه ميخوابي حتما روي پهلوهات يه پارچه اي چيزي بنداز

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810