2777
2789
عنوان

خانما نامزدم خیلی گندس 🫠😂

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 29 پست
کجاش پشم ریزونهدارم میپرسم چجوری بهش بگم برو اونور ک ناراحت نشه

خیلی اروم و منطقی بگو اذیت میشی مراعات کنه ناراحتم شد مشکل از خودشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خب الان ما چیکار کنیم؟ وسطتون بخوابیم اذیت نشی؟

نه وسطمون نخوابید بگید چجوری بهش بگم ناراحت نشه

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چیزا سوال داره آخه ...

بهش بگو بغلت خیلی ارامبخشه عاشق بوی بدنتم و خوابیدن بین بازوهای مردونت 

ولی وقتی اینقدر بهم فشار میاری حالم بد میشه اون لذت خراب میشه نمیذاری کیف کنم از بودن کنارت و تو بغلت خوابیدن 

بهت قول میدم اینو بگی مهربونتر میشه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

یه چس بده، خودش فرار میکنه

😂😂😂

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

نه وسطمون نخوابید بگید چجوری بهش بگم ناراحت نشه

بحو چاقی عزیزم رگ به رگ شدم گمشو اونورتر 😂

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
این چیزا سوال داره آخه ...بهش بگو بغلت خیلی ارامبخشه عاشق بوی بدنتم و خوابیدن بین بازوهای مردونت ولی ...

مرسی منظورم همین بود ی جمله بندی درست ک ناراحت نشه

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
ینی خیلی چاقه؟ببخشیدایه لحظه تصورکردم یه مردچاق خیکی😂😂 یاخش هیکله؟چراناراحت بشه بگوعزیزم میشه انقد ...

نه اضافه وزن نداره از بچگی ورزش می‌کرده کلا ابعادش بزرگه😂

دوستان گزارش بزنینتاپیک جنسی ممنوعکاربر مشکوک به کاربر مرد

برو بابا دیوونه تاپیکای قبلیم ببین بعد قضاوت کن 

دلیلش چیه ی مرد همچین تاپیک بزنه؟

2810