2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043742 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرتون چرامن بعد ۱۸ روز از پانکچرم هنوز پریود نشدم حالا روزی دوتا هم پروژسترون میزدم ب مدت ۴ روز بعد عملم طبیعتا ۷ روز بعد ازپانکچرو قطع پروژستردن باید پری میشدم

من ۱۰۵کیلوام ظاهرا مشکلی ندارم ایمنی ولی بخاطر تعداد دفعات بالای انتقالم لازم دونست 

سلام عزیزم شما کدوم مرکز میری؟

دکترت نگفت حتما باید وزنتو کم کنی؟

عزیزم چون دکتر به خودم اینو گفته ازتون پرسیدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
"رها و معجزه" ی مهربونم؛ خیلی ممنونم که بیادم بودی..💙 تو این شرایط، بودن شما دوستای مجازی خیلی باع ...

با همه وجود درک میکنم دردهاتو.....

ما رو بی خبر نذار

دعای هممون پشت سرته

خدا به دل شکستت آرامش بده

بچه ها من از ديشب كل شكمم بخصوص زير نافم سفت سفت شده دارم از ترس سكته ميكنم امشب ميرم بيمارستان ببين ...

نگران نباش عزیزم خواهر منم کل بارداری همینجوری بود فقط استراحت مطلق بود و هرهفته آمپول پرولوتون میزد خداراشکر مشکلی پیش نیومد

😍😍خدایا شکرت
ب نظرتون چرامن بعد ۱۸ روز از پانکچرم هنوز پریود نشدم حالا روزی دوتا هم پروژسترون میزدم ب مدت ۴ روز ب ...

منم یه سری همینجوری شدم آخرش رفتم دکتر برام قرض دوفاستون داد گفت 10روزبخور ولی من بعداز سه روز پریودشدم شماهم یه دکتر برو به نظرم آخه18روز دیگه خیلیه

😍😍خدایا شکرت
خانما موهای سرم دقیقا هردوتا شقیقه هام ب صورت سکه ای ریخته و خالی شده کاملا کچل ایا ازاین امپولای هو ...

آره عزیزم از همین آمپولاس منم چندین ماه درگیربودم زینک و ففول خوردم تا یکم بهترشد

😍😍خدایا شکرت
من جنینام سال ۹۸ پانکچر شده بودم فریز بود ۳۸۰۰ فقط انتقال دادم ۲۲۰تومن هم هزینه جابجایی

آهان پس شما مرکز دیگه پانکچر شده بودین؟ 

منم ۷ تا جنین دارم ولی نمیگن کیفیتشون چطوره احساس میکنم جنین شناسم اصلا خوب نبود. برای همین نمیخوام انتقالشون بدم دیگه میخوام از اول شروع کنم با یه جنین شناس خوب 

مرسی ج دادی گلم یعنی ادامه بدم بعد انتقالم نصفش کنم؟ این یهو کم کردنش مشکلی نداره؟

معمولا بعد انتقال نصف ميكنن مقدارش را

دكتر بر اساس ازمايش ايمني كه بهتون نداده همينطوري تجويز كرده 

نگران نباش عزیزم خواهر منم کل بارداری همینجوری بود فقط استراحت مطلق بود و هرهفته آمپول پرولوتون میزد ...

شنبه نوبت دكتر دارم دلم طاقت نمياره امشب برم بيمارستان متوجه ميشن خودشون كه انقباضه يا نه؟

خداياشكرت....❤️ 
2810