2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044402 بازدید | 684385 پست
عزیزم منم اواخر سیکلم هیسترو شدم خراش هم دادن. البته چون سه ماه بود ۲۱سیکلم دیفرلین میزدم دیگه پری ن ...

مرسی از توضیحاتت، من الان دو پریوده که بعد از هیسترو لکه بینی دارم، منتها چون دکتر گفت از پربود سومم ال دی شروع کنم نمی دونم اصلا با توجه به اینکه این دو پریود لکه بینی داشتم،  درسته که پریود بعدی ال دی رو شروع کرد و وارد سیکل انتقال شد، می دونی میگم شاید شرایط رحم نرمال نشده باشه هنوز. چون من فقط خراش هم ندادم، پولیپ و سپتوم هم برداشتن برام.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما انتقالت چی شد؟ آزمایش دادی؟  

شنبه آزمایش دارم عزیزم، بی بی چک امروز زدم مثبت شد، شش روز پیش هاش سی جی زدم، نمی دونم بی بی چکه بخاطر هاش سی جی مثبت کاذبه یا بهش اعتماد کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان روز ۱۰سیکلم که امروزه رفتم سونو ضخامت رحم  ۶رحمتم سه خطیه دوباره دارو داد شنبه برم ...

آره عزیزم خوبه، با دوز بیشتر استرادیول بالاتر میره، آب زیاد بخور، پیاده روی داشته باش، لوبیا سبز آبپز و آب هویج هم برای افزایش ضخامت خیلی خوبه.

بسلامتی عزیزم فکر نکنم اثرش شش روز بمونه!انشالا  آزمایشت هم مثبته

سلامت باشی عزیزم، انشاءالله به زودی انتقال بدی و خبر خوش بارداریتو برامون بیاری.

مرسی از توضیحاتت، من الان دو پریوده که بعد از هیسترو لکه بینی دارم، منتها چون دکتر گفت از پربود سومم ...

رزاقی که دکتر کار درستیه. منم سپتوم هم داشتم نگران نباش احتمالن با همون ال دی لکبینی قطع میشه من که ال دی هم نداشتم با استرادیول قطع شد و دیواره رحم خوب رشد کرد دیگه لک نداشتم 

فدات عزیزم منم انتقال دادم روز هفتم هستم و بدون هیچ علائمت محتاج دعام گلم 😇 

به سلامتی عزیزم انشالله یه هفته دیگه با خبرای خوب بیای و خوشحالمون کنی. 😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پرگووریس دارو واسه پانکچر تا حالا ۳بار. این سری بار چهارمه😪

الهی بمیرم. ایشالا که اینبار عالی بشه جنین های زیاد با کیفیت عالی. من بار دوم میخوام گانکچر کنم هول کردم. از یهمن پارسال تا الان همش دلم درد میکنه. دیگه آدم قبل نشدم😅😢

شنبه آزمایش دارم عزیزم، بی بی چک امروز زدم مثبت شد، شش روز پیش هاش سی جی زدم، نمی دونم بی بی چکه بخا ...

عکسشو بذار

منم شش روز قبل بی بی چکم امپول زده بودم ولی درست بود

انشاالله مامان شدی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شنبه آزمایش دارم عزیزم، بی بی چک امروز زدم مثبت شد، شش روز پیش هاش سی جی زدم، نمی دونم بی بی چکه بخا ...

مبارکه عزیزم  مثبته شش روز گذشته دیگه 

شنبه برو آزمایش 

میگم شما شیراز بودین یا بوشهر ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود