2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
من خودم برای اینکه هپارین یا انوکسا برام تجویز کنه رفتم. آزمایشات خونم مشکلی نداشت و متخصص گفت آزمای ...

یعنی مشکل انعقادی نداشتین؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شکست دی ان ای اسپرم با چه آزمایشی مشخص شد؟ آرمایش تانل؟ خب الان مشاوره رفتین؟ نظر جنین شناس چ ...

عزیزم روی آزمایش اسپرموگرام. درخواست دی ان ای هم دادیم.

مشاوره نرفتم. با کی میتونم درموردش صحبت کنم؟ دکتر خودم اصلا توضیح نمیده!

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
تا اونجا كه ميدونم داروها بعد پانكچر قطع ميشه فقط پروژسترون  ميدن كه زودتر پريود بشيد  ...

به من بعد از پانکچر، لتروزول و کلسیم و ستروتاید دادن🤔

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم کل جواب همینه؟ این آزمایش فقط انعقادی هست  آزمایش ایمنی نیست  

مولفه هاش مثلا چیاست که ببینم توی آزمایشاتم پیدا کنم!!

نه عزيزم چه ربطي داره؟🤔🤔مگه بيرون ريخت؟ من همون لحظه ميذارم اصلا بعدش نميخوابم چون اصلا بيرون نميا ...

من از مرکز مون پرسیده بودم قبلا گفتن حتی مقعد رو تا س ساعت بلند نشو از جات‌ . برای همین نگران بودم. 

صلوات  
لطفااااا اگه اطلاعاتی دارید بگید  کسی راجب وام ناباوری اطلاعی داره ممنون میشم

سلام گلم. من وام رو نمیدونم. اما من و همسرم تازه عقد کرده بودیم همسرم با ی برگه اومد دیدم زده بیمه ناباروری. اول گفتم چرا گرفتی گفت برای روز مبادا. ولی خب استفاده شد. من آی وی اف کردم و خدا رو شکر بیمه ب درد مون خورد. اما فکر کنم فقط تا یکسال بعد عقد این بیمه رو انجام بدن. حالا بازم بپرسید حتی اگه استفاده نشد ب زوج های جوان اطراف تون بگین حتما ک تازه عقد میکنن. التماس دعا. 

صلوات  

سلام دوستان✋

کسی از شما بوده که هیستروسکوپی انجام داده باشه و بعدش زمان خونریزیش بیشتر شده باشه یا لکه بینی پیدا کرده باشه؟

من الان پریود دومم بعد از هیستروسکوپی هست و بعد ده روز هنوز پاک نشدم. نگرانم که نکنه روی روند انتقالم که قراره دوماه بعدی باشه تاثیر منفی بگذاره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
تا اونجا كه ميدونم داروها بعد پانكچر قطع ميشه فقط پروژسترون  ميدن كه زودتر پريود بشيد  ...

سلام سیلویا جون من امروز  صبح پریود شدم زنگ.طدم.مرکز که برم پیش خانوم دکتر برای شروع سیکل انتقال اما ب من گفت یک شنبه بیا که میشه روز پنجم پریودم دیر نمیشه واسه شروع داروهام ؟؟؟ 

@رزقرمزرنگ    

من خودم تو مام مثبت شدم و تو گروه مام هستم کلی باردار داشت تو اردیبهشت حالا من درصدشو که تو گروه نم ...

عزیزم میشه منو عضو گروه مام کنی؟

من دارم وارد سیکل میشم کلی سوال تو ذهنمه

دکترم دکتر علیرضایی هست

سلام سیلویا جون من امروز  صبح پریود شدم زنگ.طدم.مرکز که برم پیش خانوم دکتر برای شروع سیکل انتقا ...

نمی دونم اون موقع که من اینجوری میشدم به من میگفتن با یه دکتر دیگه ویزیت شو ویزیت بعدیت رو با دکتر خودم ادامه بدم اگه هم راهت نزدیک هست میتونی روز دوم با یه دکتر دیگه شروع کنی دوباره یکشنبه بری پیش دکتر انصاری پور تا در مورد داروها نظر بده این ماه قرار انتقالی بدی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام گلم. من وام رو نمیدونم. اما من و همسرم تازه عقد کرده بودیم همسرم با ی برگه اومد دیدم زده بیمه ن ...

سلام. بچه دار شدی شما؟

من تنبلی تخمدان دارم تازه هم عقد کردم. میشه از شوهرت بپرسی ببینی بیمه چیه چجوریه از کجا بگیریم هزینه هاش چجوریه

ممنونت میشم

سلام. بچه دار شدی شما؟ من تنبلی تخمدان دارم تازه هم عقد کردم. میشه از شوهرت بپرسی ببینی بیمه چیه چج ...

سلام گلم. فک کنم بیمه کوثر بود. از دفاتر بیمه فک کنم باید بپرسید ک کدوم بیمه تحت عنوان ناباروری هست. ولی چشم من از همسرم میپرسم میگم. 

صلوات