2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
بچه ها اینجا کسی بوده مثل من هماتوم داشته و لکه بینیش قطع نشده باشه و بارداریش بخیر گذشته باشه؟! وا ...

عزیزم نگران نباش، رفع میشه، من بارداری قبلیم هماتوم داشتم آنقدر خون ریزی داشتم حتی یه تکه از جفت کنده شد، بعدش حدود یک ماه استراحت مطلق کردم و شیاف پروژسترون زدم،مقداریش دفع شد و  مقداری هم جذب شد، الان که زوده هماتوم رفع شه و لکه بینی قطع شه، خوب خوب استراحت کن و شیافا رو سر وقت بزار، بهت قول میدم کم کم رفع میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگین چن وقت بعد پانکچری پریود میشن من 23پریود شدم ولی از امروز علائم پریودی دارم

برای من پانکچر اولم درست روز موعدم یعنی 28 سیکل پریود شدم و پانکچر دوم پریودم تاخیر داشت ده روز، بعد از ده روز تاخیر آمپول پروژسترون زدم و پنج روز بعدش پریود شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من پلیپ داشتم هیسترو شدم ۲۲خرداد الانم پریود شدم و وارد سیکل انتقال شدم

عزیزم شما پریود بعد از هیسترو لکه بینی نداشتی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم نگران نباش، رفع میشه، من بارداری قبلیم هماتوم داشتم آنقدر خون ریزی داشتم حتی یه تکه از جفت کند ...

خداکنه😭

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان کسی میدونه تا روز چندم سیکل فرصت داریم برای هیستروسکوپی؟

به من روز ۲۳ سیکلم گفتن هیسترو کنم. گفت اگر این ماه هیسترو نکنی ماه بعد باز هم اواخر سیکل برات وقت هیسترو می گذارم. البته به روزهای سیکل هم بستگی داره. برای من ۲۶ تا ۲۹ روزه

به من روز ۲۳ سیکلم گفتن هیسترو کنم. گفت اگر این ماه هیسترو نکنی ماه بعد باز هم اواخر سیکل برات وقت ه ...

ممنون عزیزم .ولی چرا اینقدر دیر ؟کدوم مرکزی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم تو ذهنم همش با خدا دعوا میکنه. کفر میگم. اما خوب هی خودم میگم خداروشکر که اینقدر همسرم رو دوست د ...

امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشی و خدا بزودی زودی به زندگیتون شادی بیشتر ببخشه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ممنون عزیزم .ولی چرا اینقدر دیر ؟کدوم مرکزی ؟

نمی دونم چرا، حتما بسته به شرایط هرکس متفاوته. با دکتر رزاقی هستم

الهییی. راست میگی. منم اونبار با تسه 2 تا جنین شد. یکیش منفی شد یکی دیگه مونده همه امیدم به این یدون ...

ایشاالله عزیزم ، از خدا می خوام  که این بار ایشاالله به خواسته دلت برسی 🥰

به من روز ۲۳ سیکلم گفتن هیسترو کنم. گفت اگر این ماه هیسترو نکنی ماه بعد باز هم اواخر سیکل برات وقت ه ...

عزیزم منم اواخر سیکلم هیسترو شدم خراش هم دادن. البته چون سه ماه بود ۲۱سیکلم دیفرلین میزدم دیگه پری نشدم ولی سه هفته لکه بینی داشتم دکتر سونو کرد و استرادیول شروع شد همون روز هم لکه بینیم قطع شد و سیکل انتقالم شروع شد