2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044344 بازدید | 684380 پست
من یبوست شدید گرفتم و یه حالت تهوع و سنگینی خاصی داشتم که اونم مال یبوست بود اگه مراقب باشی یبوست نگ ...

مرسی من هم ی روز یبوست بودم ولی شکمم ازاولش خیلی درد میکرد بیش از حد تاحالا همچین دردی رو تو شکمم تجربه نکرده بودم من لکه بینی هم دارم ولی حالت تهوع ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی من هم ی روز یبوست بودم ولی شکمم ازاولش خیلی درد میکرد بیش از حد تاحالا همچین دردی رو تو شکمم تج ...

کدوم مرکزی؟ 

من ابن سینا میرم به دکتر که آدم دسترسی نداره اما خب واحد پاسخگویی داره بد نیست سوال داشته باشه آدم جواب میدن

شما هم اگه به دکترت یا مرکزت دسترسی داری یه تماس بگیر تا خیالت راحت شه

من قبل پانکچر خیلی درد داشتم صبحش که دیگه به اوج رسید جوری که رو پام نمیتونستم بمونم خدا خدا میکردم زودتر ببرنم اتاق عمل

ولی بعدش انگار سبک شدم ولی خب یه روز نشده گرفتار یبوست شدم! 

رژیم غذاییتو رعایت میکنی؟ 

چیزای شور بخور به حالت کمک میکنه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
شما خودتون کنارش مکمل نمی خوردین؟ژل رویال چی؟ پیاده روی می کردین که 14 تا تخمک تولید شد؟

اره ژل رویال و اپتی وومن ویتامین ای و زینک  ی عالمه داروهای سنتی رازیانه و نمیدونم دارچین و زنجبیل و هرچی فک میکردی خوردم ولی دراصل از من تخمک کمی درمیاد

باردارین شما؟ 3 تا اچ ام جی یعنی سه تا پودر؟ به من گفته دو تا پودرشو با به اب قاطی کنم 

اره گلم باردارم

اره کلا روزی سه تا پودر با یه اب میزدم دیگه هیچی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
حالا باز خداروشکر که ناامید نشدن .خون ریزی تو بارداری مخصوصابرای ماها که بعد از چند سال تلاش نتیجه گ ...

خیلی انشالله که واسه هیچکس این مشکلا پیش نیاد بارداری خدب و راحتی داشته باشن ماهم همینطور🙏🙏🙏

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏