2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
دكتر گفت بايد چيكار كنيد ؟ چسبندگي را مگه حين هيستروسكپي باز نمي كنن ؟ 

گفت باز کرده، آنتی بیوتیک هم داد که تا ۳ هفته مصرف کنم.و هورمون تراپی برای دوماه

ولی گفت باید دوباره هیستروسکوپی کنیم ببینیم از بین رفته یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام‌‌عزیزم‌خوبی میگم‌منم‌چندماه‌پیش‌هیستروشدم‌مثل‌شماچسبندگی‌داشتم‌و عفونت..برامن‌یه‌ماه‌استرادیو ...

برای من نداد پاتولوژی، کفت نگاه کردم متوجه شدم عفونت داری و چسبندگی.

آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین داد و داکسی سایکلین که هر دو هر ۱۲ ساعت مصرف کنم

برای دو ماه هم استرومارین داد و پروژسترون

۲۵ روز استرومارین ، ۵ روز پروژسترون، ۵ روز قطع کنم و دو باره شروع کنم

چسبندگی با این دارو ها از بین میره؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .میگم شما قبلا عکس رنگی انجام نداده بودید که متوجه این موضوع بشید ؟ علایمی هم داشتید ؟ ...

من ۲ سال پیش عکس رنگی دادم و همه چیز خوب بود، پارسال هم سونو در آب انجام دادن و گفتند عالیه همه چیز

یا اونها متوجه نشدن با اینکه تازگی این مشکل پیش اومده

کاش زودتر هیسترو کرده بودم، شما هم نگران نباش انجام میدی خیالت راحت میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مبارک باشه گلم استراحت کن میره بالا جنین های اینطوری نسبت به طبیعی ها کند رشد ترن به خاطر همین با ...

ممنون عزیزم💙

باشه چشم... مرسی بابت توصیه و دلگرمی که دادی💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام عززيزم، مبارکت باشه، انشالله بارداري و زايمان راحتي داشته باشي.

سلام مهربونم.. قربون محبتت💙

الهی امین... قسمت همه منتظرا💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
من ۲ سال پیش عکس رنگی دادم و همه چیز خوب بود، پارسال هم سونو در آب انجام دادن و گفتند عالیه همه چیز ...

ممنون عزیزم .احتمالا تازه ایجاد شده .چون فکر کنم با عکس رنگی مشخص میشه .حالا باز خدا رو شکر که متوجه شدی 

مامان سوفی جان شما عفونت هم داشتی؟ من همیشه عفونت دارم .خوب میشم بعد یه مدت دوباره شروع میشه میترسم یه وقت باعث چسبندگی رحم یا لوله‌ها بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم .احتمالا تازه ایجاد شده .چون فکر کنم با عکس رنگی مشخص میشه .حالا باز خدا رو شکر که متوجه ...

منم مثل شما هستم .واقعا نمیدونم چیکار کنم .البته برا من مشکل ساز شده لوله راستم هیدرو شده

عزیزم مامان شدنت گوارای وجودت .تبریک میگم  عزیزم ویزیت هات با دکتر لاهوتی بود؟ داروهای پانچرت ...

اره با لاهوتی ولی علیرضایی بهتره . سینال اف و ستروناکس و اچ ام جی و .. اره نصر فقط انتقالا میان

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
چند تا شیاف در روز داری؟

شمام تو مام ای وی اف کردی؟ من شبی یکی ولی گفتن امپول پروژسترون از شنبه نزن من میخوام تا 12هفته بزنم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
منم مثل شما هستم .واقعا نمیدونم چیکار کنم .البته برا من مشکل ساز شده لوله راستم هیدرو شده

یعنی بر اثر عفونت هیدرو شده ؟دکتر نگفته باید چکار کنید ؟شما همسرتون هم دارو مصرف کرده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها بیبی 12انتقال زیرپنج دقیقه هاله بندازه قبوله؟جرات ندارم برم آز میترسم منفی باشه جزتنگی نفس هم هیچ علایمی ندارم آمپول آزادسازی هم نزدم فقط پروژسترون مصرف میکنم