2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
منم همینقدر گذاشتم کنار.خدا خودش رحم کنه بهمون .روز به روز هم هزینه هاش بیشتر میشه

آره واقعا اینجوری پیش بریم و بخوایم همه درآمدمون رو برای خرج درمان بزاریم از زندگی عقب می مونیم

امید بخدا 

بالاخره درست میشه😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
رویان دولتیه؟ من بیمارستان ۴تومن برا انتقال گرفت

شاید نیمه دولتیه دقیق نمیدونم

چهار تومنو بهتون پس میدن دیگه درسته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادامه روند درمانی تورک آنا: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخی ...

ببخشید استارتر رحم سرد رو چطوری درمان کردید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم این که برات تجویز نشده دلیل کم کاری نیست حتما.....  چون مثلا من اون زمان که انتقال داشتم ...

نه فقط این قرص رو میگم عزیزم کلا برام خیلب کم کاری کرد و در اخرم منفی شدم. دکترمو عوض کردم اینسری رفتم جایی که آرامش دارم عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام من میخوام برم ای وی اف تعیین جنسیت ی دختر دارم بنظرتون برای بار اول انتقال به دکتر بگم جنین ۵ ر ...

معمولا بلاست رو برا کسایی انتخاب میکنن که سابقه انتقال منفی داشتن

نمیدونم سارا .من انتقال اولم فرش بود نداشتم.به هرحال روش دکترا باهمدیگه فرق میکنه .میگم دکتر انا جون ...

خیلیا نداشتن مثبت شده ولی کلا من از ابن سینا متنفر شدم البته برای من خیلی کم کاری کرد. دکتر آنا طرازی بود بار سوم پیششون مثبت شدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها خواهش میکنم اگر اینجا کسی شرایط من رو داشته یا داره منو راهنمایی کنه دارم از نگرانی میمی ...

لکه بینی طبیعیه تو ای وی اف

استراحت کن و شیافتو سر وقت بزار

انشالله که لک لانه گزینی و خودبخود برطرف میشه