2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

سلام پونه ی قشنگم مبارکت باشه این حس قشنگ عزیزم ..انشاالله که سالم بغلش کنی..تروخدا تو این حس و حال نابت برای ما هم دعا کن بدجوری خانواده همسرم تو فشار قرارم دادن تروخدا دعا کن منم با دوتا جنینام باردار شم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

مبارکه عزیزم  دلت روشن انشالله به سلامتی زایمان کنی

خدا نی نی سالم و صالح بهت بده ❤

سلام گلم خوبی؟ متاسفانه هیچب چون رعایت نکردم فقط80شدم.  ولی قندوشکرحذف کردم کلی

قدت چنده؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ممنون من ۲ دوشنبه انتقال دادم

عه سری قبل هم یه روز از من جلوتر بودی😍

منم سه شنبه انتقال دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ان شاءالله سالم وصالح برات میمونه عزیزم.منم ۱۰سال شده ان شاءالله  بادعای شماعزیزانم ولطف خدای م ...

انشالله به زودیِ زود این حال خوب قسمت شما شه💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
واقعا  آدم نميدونه چيكار كنه هركسي يه چيزي ميگه .  الان شما كجا ميخايد لاپارا انجام بديد ...

بله صارم انجام میدم 

هردو با هم 

دیگه سپردم به خدا 

همش میگم شاید اگر قبل از انتقال انجام داده بودم همین انتقالم مثبت میشدم

گفتم انجام بدم که دیگه بعدا نگم ایکاش ایکاش