2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044602 بازدید | 684400 پست
من مورولا بودن کیفیتشون. ان شاالله قسمت شما هم بشه من الان تو ۱۸هفته هستم بچم پسره. علائمم از اول ...

مرسی عزیزم الهی آمین😍 یعنی میشه

اینایی که گفتی مال بارداریته یا از اولین روزی که انتقال دادی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت نمیشه خواب به چشمم نمیاد .همش دستم رو شکممه که تکون هاش رو بفهمم 🥺🥺🥺🥺اخه اصلا تا الان سر س ...

ارزو جون نگران نباش احتمالا از جفتته چون يادمه گفتي جفتت پايينه سعي كن فقط و فقط استراحت كني عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم الهی آمین😍 یعنی میشه اینایی که گفتی مال بارداریته یا از اولین روزی که انتقال دادی؟

ای جووووونم خدا پسری رو حفظ کنه 👶❤❤💋💋💋

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من مورولا بودن کیفیتشون. ان شاالله قسمت شما هم بشه من الان تو ۱۸هفته هستم بچم پسره. علائمم از اول ...

مرسی عزیزم الهی آمین😍 یعنی میشه

اینایی که گفتی مال بارداریته یا از اولین روزی که انتقال دادی؟

ای جووووووونم خدا پسری رو حفظ کنه😘😘😘😘😘😘

احساس میکنم خونریزیم غلیظ تر شده. واسه شما هم همینطور بود

اره برا منم اول رقیق بود بعد که انوکسا رو قطع کردم خونریزیم غلیظ شد و تیره شد، توکلت به خدا باشه ان شاالله نی نیت صحیح و سالم میاد پیشت

باورت نمیشه خواب به چشمم نمیاد .همش دستم رو شکممه که تکون هاش رو بفهمم 🥺🥺🥺🥺اخه اصلا تا الان سر س ...

عزیزم نگران نباش میری دکترعلت خونریزیت معلوم میشه برات صلوات می‌فرستم خداخودش هوات داشته باشه

سلام دوستان.ماه دیگه انتقال دارم دفعه اولمه.. عفونت گرفتم چیکار کنم ؟؟خیلی میترسم بخاطر عفونت سیکل ک ...

گلم بایدبه دکترت بگی که بهت راهکاربده بالاخره دکترت بهترمیدونه بایدچکارکنی عزیزم