2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043801 بازدید | 684342 پست
 ممنونم .میگم یه سوال دیگه .شما ایران نبودید دکتر انصاری پور رو کسی بهتون معرفی کرده؟ ملاک ان ...

بله دكتر انصاري پور بهترين دكتر ابن سينا هستند از نظر تشخيص و  بالاترين امار انتقال + را دارند در اونجا با نتيجه ي ٦٠ درصدي 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دكتر انصاري پور بهترين دكتر ابن سينا هستند از نظر تشخيص و  بالاترين امار انتقال + را د ...

مرسی عزیزم که جواب دادی.با تو دلیت برام دعا کن بتونم دکترمو انتخاب کنم ازاین سردرگمی راحت شم همش دودلم ...همسرم سه بار ازمایش dfi داده هربار یه نتیجه نامعلوم ...دیگه خسته شدم

از کمر به پایین درد دارم.وای از پا درد نمیتونم بخوابم..از همون اول سینه هام درد میکرد هنوزم درد دارن ...

منم چند روز اخر پام خیلی درد میکرد و واژنم تیر میکشید. ان شالله بزودی خبر بارداریتو بدی عزیزم

خدایا شکرت
زی‌زی جون به سلامتی چقدر ذوق داره فردا انشالا دردونت رو بغل میکنی  🥰 ما رو‌هم دعا کن مامان جون ...

بله😊 انشاالله این ذوق وشوق برای شما دوستای خوبمم خیلی زود اتفاق بیفته😍حتما به یاد همتون هستم نازی جون

ممنونم ،،حتما ستاره جان❤تورو که اون دفعه بهت گفتم نمیدونم چرا ولی همش بیادتم😍

قربونت برم عزیزم .آره گلم یادمه. مرسی مهربونم 😍🥰😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810