2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044122 بازدید | 684361 پست
من دقیقا 4 روز بعد قطع داروها کامل پریود شدم این چه حرفیه قربونت برم الهی همیشه لبات بخنده ما با شا ...

مرسی عزیزم انشالله. میگم توی پریودی برم دکتر یا بعدش برم برای دوباره شروع کردن منظورمه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات مامان جون چشم نه گریه کردم الان آروم آرومم شکر خدا پر انرژی میرم جلو و شروع میکنم. خدا دو تا نی ...

خدا رو شکر عزیزم.از خدا میخوام بهت صبر زیاد بده

نه عزیزم من پیش فریبا یوسف نژاد بودم.خودم آندومتریوز پیشرفته شوهرم واریکوسل

مرسی عزیزم انشالله. میگم توی پریودی برم دکتر یا بعدش برم برای دوباره شروع کردن منظورمه؟

چون آندومتریوزی به نظرم برو که برات بازم شاید مکمل شروع کنه یا شاید سیکلت و جوری تنظیم کنه که پریود نشی چند وقت تا آندومتریوزت خاموش بشه به نظرم همون روز 1 تا 3 برو البته این پریودت یکم به خاطر داروها شدید تره احتمالا نگران نشو عزیزدلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره پانکچر دوباره واقعا انرژی زیادی از آدم میگیره... به دلت بد راه نده انشاالله با همین جنینت مثبت ...

زی زی جون عزیزم.توروخدا سر زایمان منو یادت نره دعا کنی.خیلی سختی کشیدم

آستاره جان درچه حالي عزيزم؟ آزمايش ها رو دادي؟

قربونت عزیزم ، شما خوبی ؟بارداری درسته ؟اینقدر ماشالله تاپیک  شلوغه من نمیدونم کی بارداره و کی نیست 🙈آره آزمایشات انعقادی رو دادم قرار بود این ماه وارد سیکل بشم ولی خوب جواب آزمایشات بعد از پریود من میاد ،به خاطر همین موکول شد به ماه بعد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جدي اخه ميكن جنين بعد سه روز لانه گزيني ميكنه گفتم بايد روز ٥ و٦ علائم داسته باشم  پادرد يا كمر ...

آره حتي ميگن توي همون ساعات اول ممكنه لانه گزيني كنه، ولي علائم انقد زود نشون نميده.اصلا به علائم توجه نكن و خودتو درگير نكن 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
قربونت عزیزم ، شما خوبی ؟بارداری درسته ؟اینقدر ماشالله تاپیک  شلوغه من نمیدونم کی بارداره و کی ...

آره خداروشكر آزمايشم مثبت شده، غول بعدي صداي قلبشه😄 

خب خداروشكر كه آزمايشاتو دادي، خودتو تقويت كن حسابي عزيزم، خيلي به يادتم😍 انشاالله همه چي عالي پيش بره🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مامان خانوم مهربون ببخش تو و نی نی نازمون رو ناراحت کردم فدات شم آره انشالله تا پریود بشم سریع میرم ...

امروز همش منتظر خبر خوبت بودم عزیزم 😢

متاسفم ،واقعا ناراحت شدم ،انشالله اینبار نتایج بهتری در انتظارت هست ،فقط گلم اینبار با دکترت صحبت کن اگر قبول کرد جنین ها رو فریز کن و بعد انتقال بده 

خود من هر دو انتقالم فرش بود ،که متاسفانه منفی شدم .تحقیقات جدید نشون میده که شانس فریز بیشتره،البته که خواست الهی بر همه اینها مقدر هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره خداروشكر آزمايشم مثبت شده، غول بعدي صداي قلبشه😄  خب خداروشكر كه آزمايشاتو دادي، خودتو تقو ...

خوب الهی صد هزار مرتبه شکر ،انشالله که میری و قلب خوشگلش هم میبینی عزیزم 

مرسی که به یادم هستی چه قدر خوبه شما دوستان رو دارم 

یکی از دوستانم هم مشکل داشتن ،همیشه داخل هر مراسمی نمیدونم چرا اول اون میومد توی ذهنم و برای اون دعا میکردم ،ماه گذشته فهمیدم که زایمان کرده و اگر اشتباه نکنم دوقلو (ازش بی خبر بودم )به قدری خوشحال شدم که شب خوابم نبرد 

چند روز پیش داشتم میگفتم خدایا یعنی کسی هم هست که به یاد من باشه و برام دعا کنه که قربونش برم زود جواب داد ، باز هم مرسی عزیز خوش قلب ❤

نه فدات شم مشکوک نیست آز دوم هم نمیدم دیگه چون مرکز زنگ زدم‌گفت آز دوم رو هم بده گفتم چه نیازی گفت ب ...

سلام عزیزم...چقد ناراحت شدم...من خ دعات میکردم...فدای قربون مهربونت😔....همش میومدم خبری ازت بگیرم ...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻