2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

سلام بچها خوبین؟میگم شماها ک با ای وی اف باردار شدین چن  روز بعداز انتقال جنین رفتین برای سونوی قلب؟من ۳۳روز بعدش نوبت دارم اون زمان نشون میده؟زود نیست؟خود ماما گفت این روز نوبت بگیر

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
[QUOTE=191385251]چرا تا حالا ده بار پیام دادم هیچکی جوابمو نامیده .نه خدا جوابمو میده ن دکترا ن شما ...

سلام عزیز جان ممنونم جواب دادی .توروخدا ممکنه ک تو بیضه اسپرم باشه؟چون هم هورمونی هم ژنتیک سالمه

بعد چطور من از چند نفر آرزو اسپرمی پرسیدم میگن یکی دوسال طول کشیده تا بچه دار شدن با ای وی ال ولی بعضیاشون میگن سه چهار ماه طول کشیده با آی وی اف باردار شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم چی شده؟ آزواسپرمی دارین؟  واسه درمان عزیزم از الان بگم واقعا وقت میبره 7 ...

سلام عزیزم ممنونم .آره چند ماهه رویان میریم .عزیزم دوتا سوال دارم بی زحمت جواب بده.ما دکتر گیلانی تو رویان وقت دادن برای تسه تیر ماه گفت اگه اسپرم باشه منم همه آزمایش عکس رنگی و همه رو روز یوم پریودی مرداد برم واسه شروع سیکل گفت اگه همه چین نرمال باشه شهریور پانکچر میشی و اگه هایپر نشی شهریور انتقال میدی .یعنی اینطور نیست .بیشتر زمان میبره ؟

بعد اینکه آرزو اسپرم اگه هورمونی و ژنتیک سالم باشه ن آریون  گرفته ن شیمی درمانی کرده ممکنه تو بیضه اسپرم باشه؟

نه عزیزم الان روز پنج انتقالی اصلا بیرون نرو 

عزیزم بیرون رفتن هیچ مشکلی نداره.فقط برا شرایط کرونا باید رعایت کنه خیلی.منکه دوران انتقالم بخاطر عفونت جای امپولا همش بیرون بودم یا تو مطب یا سونوگرافی یا هم بیمارستان. ولی خب اگه بتونه انلاین ویزیت بشه بهتره.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

اییییی دختر توام مامان شدی ....الهی شکر. تبریک میگم عزیزم .الهی بسلامتی فندقت رو بغل کنی

بچه ها ان شاءالله مثبت که شدم بازم استرادیول و انوکسا و پروژسترون باید استفاده کنم؟

عزیزم استرادیول رو که بستگی داره به تشخیص دکترت ممکنه تا هفته دوازده هم داشته باشی. برا ما که تا هفته ۱۱ کامل قطع شد.برا بعضی زودتر برا بعضی دیرتر ممکنه قطع بشه.انوکسا هم بستگی داره به تشخیص دکترت.من چون مشکل انعقادی دارم هنوز دارم استفاده میکنم.پروژسترون هم حداقل تا هفته های بالا داری.من هنوز هم شیاف پروژسترون استفاده میکنم.الان خودم میخوام دیگه قطعش کنم چون میخوام زایمانم طبیعی باشه.فقط بعضی مواقع که خیلی خسته میشم و اذیت میشم استفاده میکنم

میگم بلند شدن از رختخواب فشار به رحم نمیاد 

😐😐😐 نه دختر چه فشاری.خب اینطوری بخوای فکر کنی کلا باید یه جا دراز بکشی بلند هم نشی تا روز انتقال.راحت باش عزیزم.والا من اینقد درحال رفت و امد بودم که در حالت عادی اونطور نبودم.چون آب هم زیاد میخوردم با داروها مرتب درحال رفت و امد بودن بین دسشویی و جایی که نشسته بودم