2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044586 بازدید | 684400 پست
چیکا جون یه قرص اشتباه فرستادی اسمش پردنیزولون ۵ هستش چطوری برات بفرستم؟الان خودت داریش؟

اي خدا اينقدر تند تند شد ببخشيد توروخدا😩😩😩خوب شد نگاه كردي😢دارمش عزيزم بنداز بره احتياج ندارم فدات

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز ۱۵ انتقال جنین من بود، رفتم آزمایش دادم بتا شده بود ۰‌.۱ دنیا روی سرم خراب شد، دفعه دوم ا ...

عزیزم میدونم سخته اما خودت رو ناراحت نکن اگه بعضی وقتا زندگی اونجور که ما دوست داریم پیش نمیره شاید دلیلش اینه که الان وقتش نیست و در وقت خودش به بهترین شکل اتفاق میفته فقط لطفا بیشتر از قبل خودت رو اماده کن و با قدرت رو به جلو به سمت خواسته ات حرکت کن خدا به وقتش چنان جواب زحماتت رو میده که خودت میمونی و میگی واقعا بهتر از این نمیشد

@elnaz1399   عزیزم اینجاست امیدوارم برات کاربردی باشه و زودی نتیجه بگیری 🤲همینطور بقیه دوستان تو تاپیک دامنتون سبززز شه 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
امروز روز ۱۵ انتقال جنین من بود، رفتم آزمایش دادم بتا شده بود ۰‌.۱ دنیا روی سرم خراب شد، دفعه دوم ا ...

الهی متاسفم عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده انشالله که خیلی زود خدا معجزشو نشونت بده فدای دل شکستت 😔😔😔😔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

خدا بهت صبر بده عزیزم خیلی سخته انتقال اولم منفی شد این لحظه قسمت هیچ کس نشه ایشاالله

نمیدونم رحمم سرده بعد انتقال سردی خوردم اینجوری شد، نمیدونم جنین هامون مشکل کروموزومی دارن، نمیدونم چیه، هزارتا سوال میاد تو ذهنم

تو رو خدا برای دلم دعا کنید که آروم بشم و خدا خودش هر موقعی که میدونه قسمت کنه فقط قبلش حتما بهم صبر بده

حالم اصلا خوب نیست

عزييييزم خيلي متاسفم😔 سخته ولي نا اميد نشو عزيزم، خدا در بهترين زمان سوپرايزت ميكنه🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نمیدونم رحمم سرده بعد انتقال سردی خوردم اینجوری شد، نمیدونم جنین هامون مشکل کروموزومی دارن، نمیدونم ...

عزیز دلم میدونم واقعا سخته همه ما چندین بار این راهو رفتیم.ولی بعدش خودمون جمع جور کردیم.ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نمیدونم رحمم سرده بعد انتقال سردی خوردم اینجوری شد، نمیدونم جنین هامون مشکل کروموزومی دارن، نمیدونم ...

انشاالله خدا آرامش بده بهت عزیزم.

توکلت به خدا باشه

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
اي خدا اينقدر تند تند شد ببخشيد توروخدا😩😩😩خوب شد نگاه كردي😢دارمش عزيزم بنداز بره احتياج ندارم فد ...

نه بابا این چه حرفیه میگم نکنه یوقت اینم کمیاب باشه تو نداشته باشی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏