2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044503 بازدید | 684391 پست
شکر خدااااااا. مباااااااااااااارکه عزیزم    ان شاالله 9 ماه به سلامتی

فدات مهربون، الهي قسمت خودت بشه ايندفعه😘😘 زنگ زدم به مامانم دوتايي گريه ميكرديم🌸با اينكه اصلا خبر نداشتن از درمان و اين چيزا. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم نگو خدانکنه فداتشم سلامت باشی, خوبی گلم؟ چه خبر؟  والله نمیدونم دیگه هیچ قدرت کل کل ...

اشکالی نداره عزیزم به این فک کن که ان شاالله هیچ مشکلی نبوده و خدا باعث شده پول الکی از جیب تون نره برا هیسترو.بدون اونم میشه جواب گرفت. ان شاالله تا سال دیگه همین موقع اخر اردیبهشت نی نی تو بغلت باشه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزززم خدا را هزار مرتبه شکر .مبارکت باشه 😍😍😍

واقعا هزاران بار شكر، جون ادامه دادن نداشتم ولي سپرده بودم به خودش😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدات مهربون، الهي قسمت خودت بشه ايندفعه😘😘 زنگ زدم به مامانم دوتايي گريه ميكرديم🌸با اينكه اصلا خبر ...

الهییییییییییییییییییییییییی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهییییییییییییییییییییییییی    

😘😘

بچه هاااا نميدونم چجوري شكر خدارو بجا بيارم، بتام ٦٥٦ هست😭😭😭

واااای عزیز دلم خداروهزار مرتبه شکر😭😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
براي همتون آرزو ميكنم اشك بريزيد از سر شوق، فداي همتون كه انقد با محبتيد😘😘 دوستون دارم يه عالمه، ا ...

از ته دلم خوشحالم شدم

الهی که ازین بعدشم برات همه چیز عالی پیش بره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام . من میخوام برم مرکز ناباروری ابن سینا تشکیل پرونده بدم  اول باید نوبت بگیرم تلفنی یا روز ...

رروز اول پریودیتم نباشه اشکال نداره یه نوبت بگیر خودشون ازمایش  ها و کارارو برات جلسه ی اول ردیف میکنن برات 

رروز اول پریودیتم نباشه اشکال نداره یه نوبت بگیر خودشون ازمایش  ها و کارارو برات جلسه ی اول ردی ...

ممنون 

چون از شهرستان میخوام برم گفتم بدونم دقیقا چه کار کنم ؟ 

میخوام هی دوباره کاری نشه یه کم اطلاعات داشته باشم حداقل 

تلفنی پس نوبت بگیرم نوبت دکتر زنان بگیرم ؟ 

یا همون حضوری یه بار برم که بهم بگن چه ازمایشایی لازمه 

از ته دلم خوشحالم شدم الهی که ازین بعدشم برات همه چیز عالی پیش بره

مرسي عزيزممم، همش بخاطر انرژي مثبتي بود كه برام فرستاديد و لطف خدا😍😍

عزيزم مبارك باشه ، چند سالتونه ؟ 

ممنون عزيزم🌷٣٢ سال

مرسي عزيزممم، همش بخاطر انرژي مثبتي بود كه برام فرستاديد و لطف خدا😍😍

مبارکه منم دعاکن میشع یه کم از خودتون مشکلتون بگین اینکه خراش رحم تاثیر دارع؟برای همه انجام میدن؟هزینش چه قدره ممنون میشم