2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044589 بازدید | 684400 پست
میگم شماهم رحمت درد میکنه من ازروز انتقال تاحالا درد دارم

واسه من درد نمیکنه بجز درد پریودی که دارم ولی خیلی انقباض داره نگرانم میکنه میگن انقباض خوب نیست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم تهرانم، ممنونم ازت، شما خودت خارجی مصرف کردی راضی بودی؟

٦ ورق ايرانيشو دارم اگر خواستي خصوصي ادرستو بده برات بفرستم فداتشم. اره من خودم خارجي استفاده كردمو راضي بودم گلم

خداياشكرت....❤️ 
مهربون جون نترس احتمالا چون فشارخون داری از شب قبل بستریت میکنن وگرنه هیسترو بدون لاپراسکوپی اصلا&nb ...

اره منم همون حدس رومیزنم چون دکترگفت میگم بهت داروبدن. 

قربونت برم عزیزدلم ممنون ازهمدردیت😍😍😍داروهاتومصرف میکنی? تموم شدن؟ 

دعاکن عزیزم خسته شدم ازغرغرهای همسرمم همش میگه دیگه نشه ول کنیم. انگار من خوش میادهمش امپول بزنم و... 

سلام عزیزدلم، شکر خوبیم خودت خوبی عزیزم؟  مرسی مهربون جون ایشالله به زودی قسمت تو و تک تک بچه ...

قربونت برم تیکرتو دیدم کلی خوشحال شدم وحالم خوبه. 

فقط ازالان فکرسه شنبه دارم شماها می گوید دردناک نیست خداخودش کمک کنه کولی بازی درنیارم☺

وایی فسقلی خوشگل چقدر خوبه ادم یهویی طبیعی معجزه خداروببینه. ممنون ازدعای قشنگت

بچه ها آندومترم رشد نکرد دست از پا درازتر دارم برمیگردم از تهران🤣

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

چرا عزیزم روز چند پریودی بودی؟؟

روزی چندتا استرادیول میخوردی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بیمارستان های دولتی هزینه ivf کلا با داروها حدود 5 تا 6 تومن میشه تهران چنتا بیمارستان هست اطلاعات ...

عه جدی؟

پس فرق داره هزینش! بعد به نظرت توی کیفیت کار هم تاثیر داره؟

من مشهدم عزیزم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

چرا نیلوفر جون؟ چند بود ضخامتت؟ 

چرا پیشنهاد نمیدی برات سیکل نچرال انجام بدن؟ مهربون جون جواب گرفت از این روش و ضخامتش رشد کرد

شاید با استرادیول و خانوادش مشکل داری و بهت نمیسازه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چرا عزیزم روز چند پریودی بودی؟؟ روزی چندتا استرادیول میخوردی؟

روز ۱۳ استرادیول

روزی ۴تا خارجی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم تیکرتو دیدم کلی خوشحال شدم وحالم خوبه.  فقط ازالان فکرسه شنبه دارم شماها می گوید در ...

نه اصلا درد نداری ایشالله که بخوای جیغ جیغ کنی مگر اینکه بخوای ناز کنی واسه همسر😁😁 

منو همسرم هنوز از شوک درنیومدیم باورکن 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️