2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044546 بازدید | 684395 پست
نهم عزیزم

بتات هنوز پایینه کمرنگه

انشالله فردا پررنگ ترم میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره فقط واسه تعيين جنسيت اي وي اف كردم يه جنين پسر از٨ جنين باور كن همش شانس من و يكي از دوستام اونم ...

عزیزم شما داروهاتم از داروخانه خود مرکز مام می خری؟؟؟ 

آمپول هایی که قبل  تخمک کشی میدن هم داروخانه مرکز داره؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا لاهوتی نباشه؟؟ اگه نمی خوای لاهوتی باشه علیرضایی خیلی خوبه یا منتظری من با علیرضایی نوبت ...

چون من با ایشون منفی شدم گفتم پیش یکی دیگ برم دوس دارم انتقالم نصر انجام بده حالا نمیدونم زیر نظر یکی دیگ باشم بهتر یان

اره گفتم فردا صبح دوباره یکی بزنم نمی دونم چرا بیشتر بجای اینکه خوشحال باشم استرس دارم

استرس نداشته باش اصلا بزن به امید خدا منفیم بود مهم جواب ازمایشه که باید مثبتشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انوکسا مگه برا رقیق شدن خون نیس؟خوب اسپرین الان  دارم هردوش لازمه؟

به من آسپرین نداده نمیدونم چه جوریه به دکترم گفتم موقعه انتقال گفت هر چی لازم باشه بهت میدم که اینو داد فقط 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چون من با ایشون منفی شدم گفتم پیش یکی دیگ برم دوس دارم انتقالم نصر انجام بده حالا نمیدونم زیر نظر یک ...

اگه جنین داری مهم انتقال هست که نصر براتون انجام میده من خودم پیش علیرضایی نوبت گرفتم می خوای پیش اون ویزیت شو خیلی دکتر خوش رو و پرانرژی هست

بچه ها من تازه رفتم دستشویی با ترشحاتم یکم خونابه قهوه ای بود دیروزم یکم در حد یه قطره صورتی بود زنگ زدم مرکز گفتن تا دو سه روز اول طبیعی چون دهانه رحم باز شده. ولی الان بیشتر بود تو رو خدا بگید چیکار کنم دو تا پروژسترون با هم میزنم صبح شبم شیاف واژینال که دیشب اینگار همش اومده بود بیرون به نظرتون مقعدی بذارم بهتر نیست تو رو خدا کمک کنید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤