2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044641 بازدید | 684401 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه مشکلی نیست گلم منم موقع عقد برام نزدن چون سنم کم بود  الانم بزنی خوبه گلم

ممنون عزیزم. یه سوال دیگه هم دارم. امروز رفته بودم بهداشت بهم گفتن ورم داری نوبت اورزانسی برا دکترم نوشتن که رفتم برام ازمایش دفع پروتئین ۲۴ ساعته و آنزیمای کبدی رو نوشت؟ یعنی هر ورمی میتونه نشون دهنده دفع پروتئین باشه؟ اصلا  ایا ورم نشون دهتده مسمومیت هست یا نه ربطی نداره؟ و اینکه علل مسمومیت بارداری چی هست؟ راستش یکم نگران شدم. اگه دفع پروتیین داشته باشم یا مسمومیت ، آیا ختم بارداری میدن؟ یا نه اول سعی میکنن درمان کنن؟

یچیزی هم بگم سعی کردم کلا نمک رو حذف کنم از غذام. یعنی تو غذاهام نمیریزم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام زینب جون من دکترم گفته متفورمین ۱۰۰۰شبا بخورم من قبلا ۵۰۰ با ناهار وشام میخوردم هنوز هم دارمش م ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم دوز 1000 متفورمین با 500 تفاوت داره، یعنی قرص دوز 1000 آروم آروم تاثیرش رو میذاره ولی دوز 500 این جور نیست

بله اون دوستمون درست گفتن در صورت مصرف ضد انعقاد خوراکی باید دوز دارو تنظیم بشه که کار من نیست و اینو از دکترت حتما بپرس و در کنارش از مسئول فنی داروخانه حتما کمک بگیر

عزیزم شما تعیین جنسیت کردی؟؟؟ مشکلتون چی بودد؟؟؟ چند تا جنین پسر برات تشکیل شد از چند تا؟؟؟

اره فقط واسه تعيين جنسيت اي وي اف كردم يه جنين پسر از٨ جنين باور كن همش شانس من و يكي از دوستام اونم همسرش ازمايشش خوب بود اون از ٨ تا يه پسر داره البته ٥ جنين ديكه داره تعيين جتسيت نكرده ولي يكي ديكه از بجه ها كفت همسرم مورفو صفر بوده تحرك  كم از ٨ جنين ٤ پسر براش تشكيل شده طوري بوده وضعيت همسرش دكتر عليرضايي گفته ريسك نكن تعيين جنسيت نكن جنين هات از بين نرن 

من علاوه بر قرص استرادیول از پچ استرادیول هم استفاده میکردم که امروز تموم شد هر جا هم که میگردم پیدا ...

منم دارم استفاده میکنم اتفاقا دوتا مونده باید چهارشنبه برم تهران ویزیت اگه دستور داد بگردم پیدا کنم

ساکن کجایی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پس چرا من هم شیاف ۴۰۰ میذارم هم روزی دوتا امپول پروژسترون😔😔😔😔😔

خب عزیزم هر دکتری یجور تجویز میکنه. هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن. روزی که من انتقال دادم روزی یه امپول بود در حالی که تخت کناریم دوتا امپول و یه دونه شیاف بود. تخت کناری اون باز روزی دوتا شیاف داشت. از اون طرف هم اکثرا از همون روز اول انتقال انوکسا داشتن اما به من گفتن هر وقت مثبت شدی آنوکسا تزریق کن. خب طبیعیه. شرایط هر شخص و تجویز هز دکتری فرق داره. هیچ وقت نباید خودتو با بقیه مقایسه کنی. خیلی خوبه که . دکترت خواسته برات محکم کاری کنه. چرا این طوری بهش نگاه نمیکنی؟ همیشه جنبه مثبت قضیه رو نگاه کن . بی بی چکت هم که مثبت شده. پس ناراحتیت دیگه برا چیه مامان خانم خوشگل

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها من روز ۱۴ انتقالم مثانه ام پر که میشه زیر شکمم درد میکنه دلیلش چی میتونه باشه؟ من انقدر که ب ...

عزیز دلم چرا آزمایش نمیدی الان دیگه نشون میده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیز دلم چرا آزمایش نمیدی الان دیگه نشون میده

باورت میشه دلشو ندارم میترسم از اینکه با منفی رو به روشم 😔😔😔

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍