2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044488 بازدید | 684391 پست
هیچی فدات شم همون طبقه ۴میری بعدم میبرنت همونجا که پانکچر کردی ولی یه اتاق دیگش روتو قشنگ میپوشونن د ...

خداروشکر که برات راحت بوده.اخه من سر سونو هم خیلی اذیت میشم از اسپکولوم خیلی میترسم خیلی اذیت میشم میدونم که نمیتونم شل بگیرم خودمو.شاید با بیهوشی انجام بدم

ببخشید قبلش داخل واژنم شسشتشو میکنن؟خه یکی میگفت بتادین میزننو...

به خدا 2 روزه اسماتون از ذهنم بیرون نمیره اگه قابل باشم البته، مدام دارم ازش میخوام دیگه هیچ زنی چشم ...

به خدا وقتی بهت فکر میکنم که اینجور شده آروم میشم و دیگه ناراحت هیچی نیستم خدا بزرگه فدات شم من مهربونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که برات راحت بوده.اخه من سر سونو هم خیلی اذیت میشم از اسپکولوم خیلی میترسم خیلی اذیت میشم م ...

اره شست شو میدن ولی نمیدونم با چی اخه تخت انتقال قسمت سر را میارن پایین خودت نمیبینی هیچیو

یا رب العالمین
اره شست شو میدن ولی نمیدونم با چی اخه تخت انتقال قسمت سر را میارن پایین خودت نمیبینی هیچیو

اوه اوه ترسناکتر شد  

همون باید با بیهوشی برم.من اجازه نمیدم کارشو درست انجام بده

عزیزم اولش ممکنه یکم درد داشته باشی بعدش عادی میشه. اما انوکسا شرکت البرز دارو دردش خیلی کمه یعنی در ...

توی ناف میزنم البرزه شکر خدا پس باید تحمل کنم فدات شم ممنون 

@zizi92    

سلام گلم خوبی؟گل پسری خوبه؟

به سلامتی زایمانت کیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم وقتی شیاف میذاری تا یک ساعت حرکت نکن و راه نرو تا خارج نشه. یکم بیرون اومدن هم طبیعی. واسه همه ...

باشه خیلی فشار میدم بره. والا موادش زیاد بود اینگاری اصلا از جام بلند نشدم فدات شم مرسی

خداروشکر که برات راحت بوده.اخه من سر سونو هم خیلی اذیت میشم از اسپکولوم خیلی میترسم خیلی اذیت میشم م ...

نه واسه من که نکرد فکر کنم اگه انجام داده من هیچی نفهمیدم اینقد راحت بود