2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044545 بازدید | 684395 پست
شما ضخامتا تو پریودی چیزی نگفت؟ من فقط تخمدان هارا نوشته pco tipe یعنی پلیکیستی درسته؟ من دفعه های ...

نه عزيزم تو پريودي چيزي نگفت روز ٩ و ١٤ رفتم سونو. اره عزيزم ذليل بشه اين پلي كيستيك كه همه باهاش گرفتارن

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزيزم تو پريودي چيزي نگفت روز ٩ و ١٤ رفتم سونو. اره عزيزم ذليل بشه اين پلي كيستيك كه همه باهاش گر ...

اخه نمیشه که یدفعه پلیکیستی بشم

دفعه قبل بخاطر تاخیر پریودم گفت ممکنه تنبلی باشه ولی سونو که کرد گفت خوبه مشکلی نداری دوتر قبلیم هم که میکرو کردم هیچی نگفت گفت خوبه فقط تخمکات زیادنیس

یا رب العالمین
ضخامتم هم انروز نگفت شما هم اینجوری بودین؟

ضخامتو تو روزای پریود که نمیگن روزای 8 و 9 که رفتی سونو اونموقع بهت میگن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخه نمیشه که یدفعه پلیکیستی بشم دفعه قبل بخاطر تاخیر پریودم گفت ممکنه تنبلی باشه ولی سونو که کرد گف ...

انشالله كه همه چيز خوبه عزيزم و يه انتقال عالي پيش روت هستش با كلي خبراي خوب😍

خداياشكرت....❤️ 
 بچه هااا🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋 شما آزمایش anti tpo. دادین؟؟؟ برا چیه؟؟؟ لازمه عایااا؟؟؟

آره عزیزم من دادم عددش بالا باشه خدایی نکرده بدن جنین و پس میزنه، یه جور خودایمنیه

مال من عددش 80 بود باید زیر 34 باشه 

میری دکتر غدد یا زنان برات دارو تجویز میکنن اگه بالا بود 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشالله كه همه چيز خوبه عزيزم و يه انتقال عالي پيش روت هستش با كلي خبراي خوب😍

چیکا جونم انتقال خیلی درد داره مثله عکسه رنگیه چه جوریه. واسه انتقال هم طلا و چیز فلزی نباید همراهمون باشه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پس این سونو الکی بود  چقدر بده سونوی پریودی    

این سونو بیشتر واسه اینه کیست نداشته باشی