2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044600 بازدید | 684400 پست
الهی چه روزای سختی رو پشت سر گذاشتی انشالله که مثبت میشی و مرحمی میشه روی زخمات. سمر جون آمپول پروژس ...

مرسی مهربونم الهی آمین .

عزیزم اره چون روغنیه بهتره خیلی آروم تزریق بشه تا جاش گوله گوله نشه . والا من تا قبل انتقالم کیسه اب گرم یکی دوبارشو گذاشتم ولی بعد انتقال شنیدم که نباید گرما بدیم .

عزیزم قوی باش ایشالله هر سه تاشو انتقال میدی و زودتر از تصورت مادرشون میشی مطمئنم که جنین میشن نگران نباش توکل به خدا دست از دعا نکش فقط دعا کن و از خدا بخواه ایشالله بزودی حاجت روا بشی عزیزم و دلت غرق خوشی بشه🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
يكي از بچه ها كفت انتقال اول  منفي شدم رفتم پيش عليرضايي كفته چون يه سلول بر ميدارن  كلا٤٠ ...

عزیزم من با دکتر ژنتیک صحبت کردم گفت چون ما ها یه بچه داریم اگه به همه میگیم چهل درصد واسه شما پنجاه درصد هست این سری برم از دکتر میپرسم ولی اینکه یه سلول برمیدارن دکتر گفت چون جنین در حال تقسیم سلولی هست مشکلی پیش نمیاد اتفاقا چون پی جی دی شد سالم ترین جنین رو انتقال میدن مثل یکی از جنین پسر من از لحاظ ژنتیکی مشکل داشت و حذفش کردن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ۵۰ هست گلم ولی پرستار یادش رفته فقط یکی زده حالا الان زنگ زدم مرکز گفت برو یکی دیگه رو بزن. چند ...

امپول رو باید خیلی آروم خالی کنی اصلا عجله نکن من تو خونه یکی میاد برام میزنه دستش خیلی خوبه اصلا چیزی حس نمیکنم حتی دیگه لازم نیست کیسه آب گرم بزارم 

عزیز دلم😍 نه خدا شاهده من درک درستی از شرایطم دارم خودمو همسرم آماده بودیم. داریم تلاشمونو میکنیم ر ...

پس به امید خدا برو پیش عزیزم💚🌸

و امیدوارم هر تصمیمی که می گیرید و هر قدمی که دراین راه برمی دارین تبدیل به بهترین اتفاق بشه تو زندگیتون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی مهربونم الهی آمین . عزیزم اره چون روغنیه بهتره خیلی آروم تزریق بشه تا جاش گوله گوله نشه . والا ...

ممنونم. الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده باشه چشم فقط خدا توکلم به خودشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام فدات شم به سلامت رسیدی خونت حالت بهتره؟ هیچی ۳ تا تخمک کشیدن بقیش پوچ بود دنیا رو سرم خراب شد ...

اره عزیزم دقیقا ۱۰ ساعت تو راه بودم با یه جاده داغون

اصلا ناراحت نباش خدا بزرگه منم فقط دوتا تخمک داشتم هردوتا جنین شد کلا میگن بعضی ها دفعه اول تخمدانشون خوب جواب نمیده ولی واسه پانکچر بعدی فکر کنم وضع بهتری داشته باشیم.انشالله که هردوتامون اینبار جواب بگیرم و هرسه تا تخمک برات جنین عالی بشه تازه منکه دکترم میگفت اگه ده تا جنینم داشتی من میخواستم یدونه انتقال بدم اینم به اصرار خودم هردوتارو انتقال داد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

یه سوال. الان من زیر دلم درد میکنه مثل قبل پریودی، ینی دارم پریود میشم؟ سینه هامم چند روزیه درد میکنه و سنگین شده. روز ده انتقالم. بعضی وقتا شقیقه م تیر میشکه ولی سردرد طولانی نمیگیرم

ممنونم. الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده باشه چشم فقط خدا توکلم به خودشه

عزیزم انشالله هر سه تاش برات جنین بشه ولی  ای کاش از اول دوز داروهات رو زیاد میداد مثلا من تو سیکل قبل ۵ تا تخمک داشتم ولی این سری دوز داروها روزیاد کرد شد ده تا تخمک ولی به خاطر شرایط اسپرم  شوهرم تعداد جنین کم شد 

ممنونم گلم. آخی خدا بد نده. انشالله حالشون زودی خوب بشه. حالا با هم صحبت میکنیم نازی جون

ماهنده جان انشالله خدای مهربون معجزه کنه در حقت وطبیعی مامان بشی عزیزم 💜