2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
ماهنده جون وقتِ اذان کلی دعات کردم عزیزم انشاءالله دست پر میای وخبر مادرشدنتو میدی عزیزم اون لحظه من ...

خدا شاده لطف بچه ها منو شرمنده کرده. انشالله خدا در محبتشو براتون باز کنه و همه مادر بشین به حق این روز های عزیز. ممنونم از دعای قشنگت مهربونم❤️❤️❤️❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری، نمیدونی حکمت خدا چیه تو این موارد، ولی چاره ای نداریم ما جز اینکه صبوری کنیم😢

آره مجبورم بسازمو بسوزم با دل شکستم برای هتمون دعا میکنم شاید فرجی شد ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیز دلم چی شد انتقال دادی؟  تا دلت بخواد دارم غصه میخورم خیلی دلم شکسته نیلوفر جونم حالم ...

سلام عزيز دلم، آره انتقال دادم ساعت ١ اومدم خونه.

من قشنگ دركت ميكنم، دفعه اول منم سه تا جنين داشتم، خيلي نا اميد بودم. انشاالله همين دفعه ميگيره و مثبت ميشي😍 نا اميد نباش عزيزم، انشاالله روزاي خوشي در راهه😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چشم گلم توکلم به خداس مرسی از دلگرمیت 😚😚

من روزی که فهمیده ام ذخیره ام کمه انقدر تو مرکز گریه کردم، ماما بهم گفت اینجا کسایی میان با یک فولیکول، یک تخمک، یک جنین مادر میشن

بر عکس کسایی هستن که با جنین تعداد زیاد هم مادر نمیشن

همه چی دست خداست

آره همين الان رسيدم خونه و خوابيدم😁😘 به اميد خدا، خدا خودش دل هممون رو شاد كنه🤲🏻🌸

انشالله عزیزم‌ قدیمی ها میگن تا سه نشه بازی نشه. انشالله این دفعه دیگه میشه❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم الان دارم برمیگردم خونه خودم خوبم ولی فقط سه تا تخمک گرفتن ازم متاسفانه حال روحیم خوب نیس ...

توکل کن بر خدا عزیزم ، انشالله برات جنین های با کیفیت میشن ، حالت رو کامل درک میکنم و واقعا نمیخوام دلداری بیخودی بدم 🌹

😃😃😃اون دیگه به ما ربطی نداره، بعد هم تا سی سال دیگه علم انقدر پیشرفت میکنه که با سلول بنیادی‌شون ...

😂😂😂 تا الان دعا ميكردم كه بچه دار بشم، بعدش بايد واسه شومبول آقا دعا كنم😂😂 عجب زندگي +١٨ خدا ساخته برامون

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چیکا جون مطمئنم از من بدتر نیستی😃من استرس چیزهایی رو میکشم که حتی کسی بهش فکرم نمیکنه😐 

كي زينبي جون بياد در خونم يه نر و ماده ابدار بخوابونه زير گوشم خدا ميدونه😂😂😂ماها هميشه دائم الاسترسيم خواهر. با اينكه هزار بار كارت بهداشتمو نگاه كردم كه ببينم واكسن سرخك رو زدم يا نه و بارها ديدم كه بله زدم الان بازم رفتم نگاه كردم.بخدا تمام ساعتها و مراحل زندگيم شده استرس😞😞😞

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيز دلم، آره انتقال دادم ساعت ١ اومدم خونه. من قشنگ دركت ميكنم، دفعه اول منم سه تا جنين داشت ...

به سلامتی قربونت برم پس با تو دلیات برای آرامشم دعا کن. انشالله این بار مثبتی. نمیدونم چرا اینجوری شد انشالله که خدا عذابم نده چون طاقتم کمه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله عزیزم‌ قدیمی ها میگن تا سه نشه بازی نشه. انشالله این دفعه دیگه میشه❤️❤️❤️❤️

آره واقعا بايد ايندفعه با طلا نوشت😂 مرسي عزيز دلم😍😍

😂😂😂 تا الان دعا ميكردم كه بچه دار بشم، بعدش بايد واسه شومبول آقا دعا كنم😂😂 عجب زندگي +١٨ خدا سا ...

🤣🤣🤣نگران نباش، ان شالله که کروموزم y اقایون گرامیمون مشکلی نداشته باشه

@ماهنده     چی شد مثبت شدی

هنوز نگرفتم عزیزم. خودت چی شد گلم نگرانت بودم. میام سایت انقدر بچه ها محبت داشتن و پیام دادن دارم جواب میدم. شما چی شد عزیزم. دل نگرانت بودم عزیزم؟