2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
سلام  در مورد یک مسئله ای می خواستم نظرم را بگم چون فکر‌ کردم شاید کمکی کنه.  من خودم خیل ...

عزيزم براي هزينه  ويزيت وسونو باهات موافقم واقعا  خيلي زياد كردن، ولي به نظرم  انتخاب دكتر مهمتره تا مركز  مثلا من تو گروه انتقالي هاي ارديبهشت عضوم بعضي بجه ها ازدكتر اسرافيلي راضين كه بيمارستان عرفان از  عارفي كه سه بيمارستان. كار ميكنه و حتي دكتر كتابي  كه اينجا نشنيدم ولي خيلي ها ميرن بيمارستان مهر يعني به نظر من  انتخاب دكتر بايد در اولويت باشه  وتو اين مراكز مثبتي هم  داشته تو گروه،  ابن سينا هم خب نيمه خصوصي هستش  وهزينه هاش  خيلي خوبه البته باور كن من بهمن يادمه اختلاف ابن سينا ومام تو تعيين جتسيت ٣ ميليون بود ولي  اسفند وبعد عيد يهو خيلي گرون كردن  پانكچر انتقال سونو وويزيت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدش رو میدونم برا قبلش....اخه فک کنم توی همین تاپیک بود که یه نفر می گفت خیییلی خوبه...بعد تو یع تا ...

عزيزم بعد انتقال كه ميگن ويتامين aمصرف نشه  يادمه اب هويج جگر وگرميجاتسه ماهه اول بارداري استفاده نكردم

@nedajooon12345     س‍لام عزیزم چی خونریزیت قطع شد رفتی پیش دکترت حالت بهتره؟

سلام عزیزم اره خونریزیم قطع شد الانم دارم برمیگردم تهران فقط خداکنه تو این مسیر طولانی همه زحماتم هیچ نشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بعدش رو میدونم برا قبلش....اخه فک کنم توی همین تاپیک بود که یه نفر می گفت خیییلی خوبه...بعد تو یع تا ...

يادمه يكي از بچه ها گفت دكتر طرازي بعد انتقال قرص پريناتال ميده كه تركيباتش نگاه كردم ويتامين aداشت البته نميدونم بارداري طبيعي با اي وي اف فرق ميكنه مثلا تو طبيعي من يادمه تا سه ماه أسيد فوليك فقط ميخورديم بعد سه ماه پريناتال با اهن وكلسيم ميدادن 

سلام عزیزم اره خونریزیم قطع شد الانم دارم برمیگردم تهران فقط خداکنه تو این مسیر طولانی همه زحماتم هی ...

خدا رو شکر عزیزم انشالله که چیزی نمیشه مگه کدوم شهر انتقال دادی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا رو شکر عزیزم انشالله که چیزی نمیشه مگه کدوم شهر انتقال دادی؟

فداتشم من رشت انتقال دادم تعریف دکترشو شنیده بودم گفتم بیام حالا ببینم نتیجه چی میشه ولی خب در درجه اول خواست خداست 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم. شاید این خوب باشه و جنینت نشسته باشه تو دلت من هر لحظه فک میکنم پریودم داره باز میشه به ...

اتشالله فردا مثبت میشی جوابتا گرفتی تگم کن

من پریود بودم ازمایش دادم پذیرش ازمایشگاه ازم پرسید چندروز ازموعدت گذشته گفتم ۳روزه پریودم  

یا رب العالمین

دوستان عزيزم فردا انتقال دارم،ميشه يه صلوات مهمونم كنيد🌸 ممنونم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام بچه ها.من وارد سیکل انتقال شده بودم که متاسفانه کرونا گرفتم انتقالم‌ کنسل شد تا دوماهه دیگه.ماه‌پیش ۲۴ پریود شدم اما این‌ماه ۱۳ خیلی زود شدم‌نگرانم‌مشکلی پیش اومده باشه.البته قرص ال دی رو از ۲۸ ماه پیش مصرف کردم‌تا ۸ این ماه و تست کرونام مثبت شد دیگه ادامه ندادم .چیکار کنم؟میترسم رحمم مشکل پیدا کرده باشه

الهی عزیزم بسلامتی انتقال بدی و نتیجه عالی بگیری و آخرین انتقالت باشه الهی بزودی بیای با جواب مثبتت  خوشحالمون کنی دست خدا به همراهت گلم پنج تا صلوات برات فرستادم به نیت پنج تن 😉

انشالله مثبتی

در اندک من تویی فراوان یارب..

ای جان به سلامتی ، پیشول جان به حق این ماه مبارک انشالله فردا به خوشی و خیر انتقال میدی و جوجه هاتو میاری خونه و تا نه ماه میچسبن به دلت 😍🌹❤️

الههم صل علی محمد و ال محمد و عجل لفرجهم 🙏🏻

بحث احترام یکطرف آرامش محیط هم یکطرف حس خوب داشتن هم یکطرف من حس خوب منتقل کردنه برام خیلی مهمه اینک ...

سمر جون دقیقا درست میگی من دیروز ابن سینا بهم گفتن ۶۸۰۰ تا ۷۰۰۰ میلیون هزینه فقط عمل پانکچر خب توی یه برگه که پاپیون سفید فرستاد مام ۸۵۰۰ تا ۹۰۰۰ تومن بود واقعا اون قد فرق خاصی نداره تازه مثلا ابن سینا خودت پزشکت رو انتخاب میکنی ولی چه فایده یکی مثل من دکترم طرازی بود فقط واسه چیزای پیش پا افتاده باهاش ویزیت شدم و روزای اصلی ایشون یا تشریف نداشتن یا اون روز مرکز نبودن ولی مام خوبی که داره فقط با یه دکتری و هیچ وقت نمیشه پزشک جایگیزین داشته باشه از اون ور مام میگی بهت احترام میذارن چیزی که برای من خیلییییییی مهمه ولی ابن سینا بعضی بعضی از ماماهاش واقعا وحشین مثل ماما طرازی ولی ماما طاهری خیلی مهربون بود. خدا شاهده دیروز ابن سینا بودم تا داشتم کارای عمل رو میکردم خیلی طول کشید از ساعت ۴ که اونجا بودم تا ۶ سرویس نرفته بودم یعنی خیلی ببخشیدا مثانم داشت میترکید رفتم برم سرویس خدمه تا داشتم در رو میبستم شروع کرد به داد زدن یعنی چه خانوم کجا میری من تمیز کردم سرویسو گفتم خب پس کجا برم سونو دادم برم تخلیه کنم نمیشه که بعد شروع کرد به دری وری گفتن که خسته شدم باید تا لحظه اخر کار کنم منم عصبانی شدم گفتم یعنی چی باید واسه دستشویی رفتن هم اجازه بگیریم ببخشید ولی وظیفشه دیگه باور کن ما خودمون مغازه داریم یعنی مشتری رو میذاریم روی سر وظیفمونه والا. البته اینم بگم واقعا از همه چیز ابن سینا تا الان راضی بودم جوابدهیشون و داروخونش که خیلی مهربونن. فقط بحث دکتر و ماماشه 

اینا هم نظرات من بود انشالله هممون موفق باشیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤