2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
يعني معمولي خوب نيست؟ 

نمیدونم عزیزم من از چند نفری شنیده بودم که فرنگی بهتره بخاطر همین ترجیح دادم از فرنگیم  استفاده کنم ولی فک کنم یبار همینجا خوندم زینبی جون گفته بودن مهم نیست و فرقی نداره.

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم دیگه جنین ندارم.من و شما شرایطمون مشابه

عزیزه دلم خدابزرگه بحق این شبهای قدر ک خدا دلمونو نشکن ماهم طعم مادرشدن رو بچشیم🙏🏻

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اب هویج ضررداره قبل از انتقال بخوریم؟؟

بعد انتقال شنیدم نباید بخوریم قبلش فکر نمیکنم مشکلی باشه گلم حالا باز بزار دوستان دیگه هم بگن که خیالت راحت بشه بعد نوش جان کن

انشاءالله با دعای خیرِ شما عزیزدلم شمام لک نداشتین اصلا؟

من روز اول انتقال و روز سوم داشتم که اونم بخاطر اون ماس ماسک باز کردن دهانه برای انتقال بود.دنبال علائم نباش عزیزم .خود داروها کلی عوارض دارن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من روز اول انتقال و روز سوم داشتم که اونم بخاطر اون ماس ماسک باز کردن دهانه برای انتقال بود.دنبال عل ...

باشه عزیزم یک دنیا ممنون خیلی خیلی دعامون کن به دعای خیرت احتیاج داریم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هیچکس اینجا گلم تبلیغ جایی رو نکرده تا حالا . مگه ماها اومدیم بیزینس کنیم اینجا هممون همدردیم و فقط ...

ممنون از دعای خوبت. ایشالا به زودی قسمت شما

من نگفتم اینجا صرفا تبلیغ می شه، منظورم تبلیغات کلی شون هست

واقعا ناراحت می شم که اینقدر پول الکی از مردم می‌گیرن، در ازای خدمات یکسان و یا حتی کمتر

ممنون از دعای خوبت. ایشالا به زودی قسمت شما من نگفتم اینجا صرفا تبلیغ می شه، منظورم تبلیغات کلی ...

عزیزم مرسی از دعای خیرت . من امروز کل هزینه هام رو نوشتم در هر دو مرکز و تفاوت آنچنانی نداشتن من ریز هزینه هامم در هر دو مرکز یادداشت کرده بودم از اول نهایت خیلی بیشتر باشه دونیم سه میلیون میگم اگه خیلی بیشتر باشه هاو من تجربه خوبی داشتم و بنظرم می ارزید  صرفا و صرفا بدلیل حس خوب و بدون استرس بودنم و محیط آرامش دارش چون من خیلی برام این مسئله مهم برخورد و حس خوب از پزشک گرفتن حالا یه نفر براش مهم نیست این مسئله اذیتش نمیکنه و اون بحثش فرق میکنه. من مثلا میگم این پروسه آی وی اف خودش سراسر اضطرابه دیگه وای به موقعی که ماما یجور بخواد اذیت کنه مرکز یجور پزشک یجور این حس خوب گرفتنه از نظر من مهمه. حالا شاید مام مثلا به یه نفر دیگه اصلا این حسای  خوبی که بمن داده نده نمونش شما مثلا😉

بخاطر همینه که امروزم به اون دوستمون گفتم خودت برو و چند جا ویزیت شو و انتخاب کن.

در آخر انشالله هر کسی هر جا میره نتیجه دلخواهشو بگیره و به مرادش خیلی زود برسه و به آرامش برسه و از دست این مرکز اون مرکز رفتنم  خلاص بشه به امید خدا که واقعا خیلی سخته.

با تو دلیت برای ما منتظرا لطفا تو این شبها دعا کن خیر ببینی🥰 التماس دعا گلم

عزیزم مرسی از دعای خیرت . من امروز کل هزینه هام رو نوشتم در هر دو مرکز و تفاوت آنچنانی نداشتن من ریز ...

موافقم باهات، منم که گفتم تخصص و تجهیزات و همه چی مام شاید با مراکز ناباروری دیگه یکی باشه، ولی به ارباب رجوع خیلی اهمیت میدن، شاید برای کسی مهم نباشه

من خونمون یه ذره با رویان فاصله داره، در این حد که پیاده میتونم برم، ولی یک بار برای ازمایش همسرم رفتیم نپسندید، برای خودم خیلی اهمیت نداره، ولی همسرم حاضره پول بیشتر بده ولی بهش احترام بیشتر بگذارن و تحویلش بگیرن

بعد انتقال شنیدم نباید بخوریم قبلش فکر نمیکنم مشکلی باشه گلم حالا باز بزار دوستان دیگه هم بگن که خیا ...

بعدش رو میدونم برا قبلش....اخه فک کنم توی همین تاپیک بود که یه نفر می گفت خیییلی خوبه...بعد تو یع تاپیک دیگه دیدم میگن خوب نیس

بعدش رو میدونم برا قبلش....اخه فک کنم توی همین تاپیک بود که یه نفر می گفت خیییلی خوبه...بعد تو یع تا ...

از زینبی جون میخوای بپرس گلم منم مطمئنم نیستم عزیزم چی بگم.

موافقم باهات، منم که گفتم تخصص و تجهیزات و همه چی مام شاید با مراکز ناباروری دیگه یکی باشه، ولی به ا ...

بحث احترام یکطرف آرامش محیط هم یکطرف حس خوب داشتن هم یکطرف من حس خوب منتقل کردنه برام خیلی مهمه اینکه سوالام بی‌جواب نمونه اینکه همه چی بهم توضیح داده بشه اینکه بهم استرس وارد نشه و واقعا حاضرم یک مقدار پول بیشتر بدم ولی پزشکمو  دوست داشته باشم و انرژی خوب ازش بگیرم من سری قبل واقعا با علامت سوال بالای سرم میومدم خونم واقعا بغض داشتم از اینکه هیچی نمیدونستم خوب اینا واقعا آزار دهنده بود برای من الان واقعا همسرم هم با اینکه بخاطر کرونا توی جفت مراکز هم نیمده ولی از حالتهای  من واقعا راضیه واقعا خوشحاله میگه خداروشکر حس خوب داری ازشون و اذیت نمیشی.

منم گفتم بحث مراکز کاملا سلیقه ای شده بخدا شاید هیچکدوم از حسای بدی که من توی مرکز قبلیم تجربه کردمو کسی دیگه که همون مرکز میره حتی تجربه نکرده باشه شایدم کرده باشه واقعا نمیشه صدرصدی چیزی گفت چون الویت های ماها متفاوته.