2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
فدای محبتتون بشم عزیزم انشالله خیلی محتاجم به دعاتون. انشالله مهرماه جونم خودتم با بتای عالی بیای خب ...

الهی امین ممنون از دعای قشنگت ، امشب برات ایت الکرسی میخونم ، ایشالا بهترین ها برات پیش بیاد ❤️🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کن هیچ علائمی نداشتم .تازه روز ۱۱ بی بی زدم این قد پشیمون شدم که چرا همچین کاری کردم ده دقیقه ب ...

سلام عزیزم شما چندتا جنین داشتی؟چند روزه؟

من روزِ نهمه انتقالمه ۲تا ۳روزه انتقال دادم ولی اصلا هیچ علائمی ندارم نه دردِ پریودی نه لک هیچی اصلا انگار نه انگار انتقال داشتم همش نگرانم آخه بچه ها هرکدوم بالاخره یه علائمِ کوچیکی دارن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی امین ممنون از دعای قشنگت ، امشب برات ایت الکرسی میخونم ، ایشالا بهترین ها برات پیش بیاد ❤️ ...

عزیزم شما علائم چی داری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بانو هیسترو یعنی چی

یه عمل ساده هست که بیهوش میکنن و با دوربین داخل رحم رو میبینن و اگه عیب و ایرادی داره برطرف میکنند

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم شما چندتا جنین داشتی؟چند روزه؟ من روزِ نهمه انتقالمه ۲تا ۳روزه انتقال دادم ولی اصلا هیچ ...

سلام عزیزم.منم امروز روز سوممه.دکترتون کی بود؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزم شما چندتا جنین داشتی؟چند روزه؟ من روزِ نهمه انتقالمه ۲تا ۳روزه انتقال دادم ولی اصلا هیچ ...

سلام عزیزم. شاید این خوب باشه و جنینت نشسته باشه تو دلت من هر لحظه فک میکنم پریودم داره باز میشه به آزمایش برسم صلوات. آخه زور داره پریودم هستی بری آزمایشم بدی😂😂😂

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم.منم امروز روز سوممه.دکترتون کی بود؟

من رویان رفتم دکتر مصطفایی عزیزم 

سلام عزیزم من فقط درد پریودی دارم ، بیشتر سمت تخمدان چپ ، به نظرم علایم نداری بهتر اصلا به علایم فکر ...

آخه من همون دردپریودی هم ندارم لک وترشحم که اصلا البته بنظرت به این مربوط میشه که من موقعِ پریودیامم حتی درد آنچنانی ندارم فقط یه کوچولو سینه هام حساس میشه یه کوچولو کمر درد دارم بنظرت به خاطرِ اینه؟

سلام عزیزم. شاید این خوب باشه و جنینت نشسته باشه تو دلت من هر لحظه فک میکنم پریودم داره باز میشه به ...

سلام عزیزدلم انشاءالله که همه این دردا وعلائما برات نوید بخشِ یه خبرِ خوش هستن وفردا دست پر هستی دیشب که بخدا خیلی ویژه یادتون کردم گریه میکردم یه آن اسمت اومد تو فکرم 

خیره ایشالله عزیزم.انشالله که همین دفعه نتیجه میگیری و مامان میشی 

فدات بشم با دعای خیرِ شما عزیزدلم 

آخه من همون دردپریودی هم ندارم لک وترشحم که اصلا البته بنظرت به این مربوط میشه که من موقعِ پریودیامم ...

منم لک ندیدم ، اصلا به علایم توجه نکن فقط سعی کن استرس رو از خودت دور کنی انشالله جوجه هامون سفت چسبیده باشن بهمون 😍😍