2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044705 بازدید | 684404 پست
شما جمعcd16+cd56چقد بود ؟من تكي هاش همه تو رنج نرمال  بود ولي اين اصلا رنج نداده ببينم نرمال يا ...

عددم ۲۸

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میتونی برگردی. فقط هر یک ساعت یه بار از ماشین پیاده شو ده دقیقه قدم بزن که خونرسانی انجام بشه

ممنونم عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون یکیش رو با نسخه پیدا کردم اون یکی رو بگردم پیدا کنم 

انشالله که پیدا میکنی عزیزم❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یعنی اون سرم و لازم نداری فقط مشکل تیروییده؟

آره عزیزم سرم نمیخاد

مشکل تیروئید نیست. تیروئیدم یکه

مشکل خودایمنی تیروئید یا anti tpo هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم اگه اول برم بیمارستان آزمایشات اولیه رو انجام بدم بعد بهش بگم بیام مطب به نظرت قبول میک ...

اره این طوری بهتر کارت جلو میفته وقتی رفتی مطب نگو تو بیمارستان ویزیت شدی 

خدا رو شکر ، ایشالا به سلامتی پانکچر میکنی و به حق این شب های قدر تخمک های با کیفیت و‌ جنین های تپلی ...

انشالله مهرماه جونم انشالله خودتم با یه بتای توپ بیای. خیلی برام دعا کن چون گفت شاید همسرم نیاز باشه از بیضه نمونه بده.😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکترت کی بود؟؟ از اول رفتی بیمارستان یا فقط برای انتقال و پانکچر؟؟ کار بیمارستان و جنین شناس خوبه؟ ...

دکترم خانم دکتر عارفی بود. که متاسفانه من اصلا ازشون حس خوب نگرفتم و مامای بد اخلاقی که داشتن هیچ سوالی ج نمیدادن البته دوتا از ماماهای دیگش باز بهتر بودن ولی یکیش خیلی بد بود و فقط سریع ویزیت میشدیم دارو میدادن و نفر بعدی یعنی همش با استرس برام میگذشت و کلی سوال بی جواب و خیلی پیش میومد که چیزی یادشون میرفت و باید یادآوری خودمون میکردیم اول فکر میکردم فقط رو من اینجوریه ولی از چند نفر این موضوع رو شنیدم. البته اگر این چیزها  بهتون استرس نمیده و ناراحت نمیشید اوکیه من کلا راضی نبودم ازشون دلایل زیادی برای خودم داشتم که دکترم عوض کردم ولی بودن کسایی که باهاشون مثبت شدن و راضی هم بودن من برای اینکه منفی شدم نمیگم ناراضی بودما نه اصلا چون آی وی اف هر بار چهل درصده  من دلایل دیگه ای داشتم که باعث آزارم میشد و استرسها و جواب ندادنها و توضیح ندادنها اذیتم میکرد شاید برای یه نفر اصلا این چیزها مهم نباشه و اذیت نشه ولی روی من کاملا تاثیر میذاشت و اذیت بودم مثلا یک نمونه بگم قبل پانکچر که سونو میکنن بمن تعداد فولیکول نگفتن برگه سونو هم که کلا چاپ نمیکنن فقط دارو میگفتن و ماما مینوشت. اینا تجربه من بود گلم میگم شاید باشن کسایی که اینجور مسائل مهم نباشه براشون ولی لابد دکتر خوبین  که مریض زیاد دارن دیگه اونو من نمیدونم.

بیمارستان بهمن فقط پانکچر و انتقال دادم و من مطب ویزیت میشدم. اطلاعی راجع به خوب بودن جنین شناسشون ندارم اصلا ندیدمشون.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون عزیز دلم . کسی هم در حریان نیست فقط شما رو دارم ۱۴ تا تخمک ۷ تا جنین داد امروز یکیشون خوب نبود ...

عزیزم منم هیچ کس نمیدونه فقط میام اینجا آروم میشم انشالله که مامان شدی عزیزم برات دعا میکنم التماس دعا گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤