2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
سلام منم منفی شد انتقالم افت بتا داشتم امروز

عزززيز دلم، چقد منتظر جوابت بودم..

انشاالله توي اين شبا تقدير قشنگي براي هممون نوشته ميشه و حال دلمون خوب ميشه عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم .....من میخوام مطب عارفی وقت بگیرم ....انلاین نتونستم ....نمیدونم چیکار کنم ..چجوری باید ...

امروز که من مطبش بودم منشی میگفت به خاطر کرونا مریض جدید قبول نمیکنه شماره مطب ۲۲۳۵۹۸۹۲ و۲۲۳۵۹۸۹۴ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تصمیم گرفتم این دفعه هیسترو کنم چون یه فیبرم کوچیک داشتم البته دکترم گفت به جنین کاری نداره ولی ا ...

خیلی ناراحت شدم خانومی، به حق این شب های قدر خدا به زودی دلت رو شاد کنه 👐🏻👐🏻 

سلام عزیزم چ خبر رفتی پیش طاهری چی گفت کی پانکچر میشی تعداد تخمکا تغییر نکرده بود

سلام عزیزم. آره رفتم ببخش دیر جوابتو دادم داشتم کارای عملو میکردم. چهارشنبه وقت داد واسه عمل. نه تعداد که تغییری نکرد همونا بود ولی سایزشون گفت خیلی خوبه. با خودشم عملو انجام میدم خیلی خانومه خوبیه ازش انرژی مثبت میگیرم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم. آره رفتم ببخش دیر جوابتو دادم داشتم کارای عملو میکردم. چهارشنبه وقت داد واسه عمل. نه تعد ...

خداروشكر عزيزم😍 انتقال من و پانكچر شما باهمديگه هست😄 بهترين ها برامون اتفاق بيفته انشاالله😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من ۱۷ خرداد پیش سهیلا عارفی نوبت دارم  اگه نرفتم اعلام میکنم هر کس خواست بجای من بره

منشیاش قبول نمیکنن کسایی که این طوری میان رو رد میکنن تازه دارن نوبت اولی ها رو به خاطر کرونا کنسل میکنن

سلام  شنبه میخوام پانکچر بشم

من بیمارستان بهمن نوبت گرفتم 

به نظرت مطب بهتره ؟؟؟

مطب هفته ای سه بار هست اما بیمارستان هفته ای یک بار می ترسم چون هفته ای یکبار بیمارستان هست کارهام عقب بیوفته

خداروشكر عزيزم😍 انتقال من و پانكچر شما باهمديگه هست😄 بهترين ها برامون اتفاق بيفته انشاالله😍

وای آره سنمون یکی سال عروسیمون یکی ای جونم برام خیلی دعا کن منم برات خیلییییی دعا میکنم عزیزم انشالله که این بار مثبتی فدات شم. 😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من بیمارستان بهمن نوبت گرفتم  به نظرت مطب بهتره ؟؟؟ مطب هفته ای سه بار هست اما بیمارستان هفته ...

فعلا نوبت بیمارستان رو داشته باش چون مطب نوبت نمیده بعدشم اگه لازم باشه بهت میگه که بری مطب