2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
سلام عزیزم. آره رفتم ببخش دیر جوابتو دادم داشتم کارای عملو میکردم. چهارشنبه وقت داد واسه عمل. نه تعد ...

خدا رو شکر ، ایشالا به سلامتی پانکچر میکنی و به حق این شب های قدر تخمک های با کیفیت و‌ جنین های تپلی برات تشکیل میشه 👐🏻👐🏻🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا نوبت بیمارستان رو داشته باش چون مطب نوبت نمیده بعدشم اگه لازم باشه بهت میگه که بری مطب

من مطب هم نوبت گرفتم اما نوبت بیمارستان زودتره 

منشی گفت اگه بری بیمارستان تا آخر باید بری اونجا 

اگه بیای مطب تا آخر باید بیای اینجا ولی گفت هیچ فرقی نداره

حالا موندم کجا بدم

من تصمیم گرفتم این دفعه هیسترو کنم چون یه فیبرم کوچیک داشتم البته دکترم گفت به جنین کاری نداره ولی ا ...

اهان خوبه, پس اگرفیبرم داری بردار. من نمیدونم بگم نگم اخه عکس رنگی هیچی نبود

من انتقال قبلیم بیمارستان بهمن بودم گلم سوالی داری؟

سمرجاان داروهای بعد انتقالت چیاست؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خداروشكر عزيزم😍 انتقال من و پانكچر شما باهمديگه هست😄 بهترين ها برامون اتفاق بيفته انشاالله😍

الهی امین انشالله  یه انتقال مثبت و بتای تپل عزیزم ، 😍😍🌹 

خیلی قشنگ گفتی 😍 الهی بهترین اتفاق برامون رقم بخوره 👐🏻

دوستای خوبم‌اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه

من میخوام بعد از انتقال ۳ روز هتل بگیرم بمونم تهران

تا خونه مون ۴ ساعت راهه

به نظرتون برا برگشتن میتونم با ماشین خودمون برگردیم یا بهتر با هواپیما برگردم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پس برو مطب که اگه کاری داشتی راحتتر بتونی بری

ممنون عزیزم

اگه اول برم بیمارستان آزمایشات اولیه رو انجام بدم بعد بهش بگم بیام مطب به نظرت قبول میکنه؟؟

چون نوبت بیمارستان زودتره آخه طاقتم کم شده☺☺☺ 

پیش زرنانی نمیتونی وقت بگیری ؟  یا یه متخصص ایمولوژی تو تهران برو خوب  که خیالت راحت بشه. ...

تهران اومدن برام سخته  حالا يه متخصص ببينم تو كرج پيدا ميكنم ميگم ديكه ازمايشش رو  دادم پيش يه دكتر خوب ببرم 

دوستان کسی میدونه آمپول اوویترول از کجا میتونم پیدا کنم  امروز رفتم بیمارستان  بهمن نداشت ...

فردا زنگ بزن داروخانه فتح،مینو مهدوی،رحمانیان

شاید داشته باشن

دوستای خوبم‌اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه من میخوام بعد از انتقال ۳ روز هتل بگیرم بمونم تهران ...

عزیزم میتونی برگردی. فقط هر یک ساعت یه بار از ماشین پیاده شو ده دقیقه قدم بزن که خونرسانی انجام بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خب خدا رو شکر عزیزم خیالت راحت شد  پردنیزولن رو چی گفتن بخورین ؟ فرتیل بسته چند خریدین ؟ روز ...

برای داروها نظری نداده

پردنیزول رو ادامه میدم

ولی دکتر گفته بعضی دکترهای زنان ب صورت روتین پردنیزول میدن و درست نیست

من روزی سه تا یعنی با هر وعده غذایی یکی میخورم. کمترم میتونی بخوری مثلا دوتا

بسته ی نودتاییش آخرین بار هشتصد و سی و خورده ای بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻