2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
سمر جون من تمام روز زیر دلم درد میکنه دیروز حس میکردم غیر عادیه این همه درد با فشار زیاد و درد تخمدا ...

من تخمدانهام  دیگه درد اونجوری نداره فقط زیر دلم هی هر از گاهی تیر میکشه انشالله برای جفتمون خیر باشه خدا کمکمون کنه و دلمونو  شاد کنه. شما روز چندمی ؟ من وارد روز پنجم شدم 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تخمدانهام  دیگه درد اونجوری نداره فقط زیر دلم هی هر از گاهی تیر میکشه انشالله برای جفتمون خی ...

انشالله خیر برا هممون ، من روز هفتمم ، چون یکشنبه ظهر انتقال دادم میگن حساب نیست توکل بر خدا که از حال و روزمون خبر داره امیدوارم همگی با خبر خوش بیاییم سمر جون 

ممنون خانمی .خدا خیرت بده

عزیزم شما از مام رفتی ابن سینا؟....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دکتر پروانه غدد بود؟ آخه تنظیم دوز تیروئید خیلی حساسه. قشنگ به سرعت کن فیکون میشه و برای درست کردنش ...

منم ديكه روي حرف دكتر غدد حرفي نميزنم مثل چي پشيمونم دكتر غدد كلي دعوام كردفك كنم دكتر انصارپور بهش گفته

سلام عزيزم همسرم واريكوسل داشتن عمل كردن بعداز عمل اوضاعش بهم ريخت مرفو شد ١  خودمم تنبلي تخمد ...

خدارو شکر من همسرم مشکلیندارهخودم یه لوله ندارم یکیشم بسته اس حجم تخمدانمم کوچیکه یه بچه ام دارم ۳سالشه یه بار دارو مصرف کردم فقط ۳تا فولیکول ۱۸ و۱۷ و۱۸ داشتم به نظرت منم دفعه اول نتیجه میگیرم؟خیلی نگرانم شما کارخاصی انجام ندادین

انشالله خیر برا هممون ، من روز هفتمم ، چون یکشنبه ظهر انتقال دادم میگن حساب نیست توکل بر خدا که از ح ...

انشالله عزیزم. من قشنگ حالت پریودی دارم کمرمم  درد میکنه با اینکه موعد پریودم بیستو یکم هست دیگه توکل کردم به خدا تا خدا چی بخواد برام.

شما هم میخوای تا روز آزمایش بی بی چک نزاری؟ من که فعلا این تصمیم دارم اگه طاقت بیارم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
انشالله عزیزم. من قشنگ حالت پریودی دارم کمرمم  درد میکنه با اینکه موعد پریودم بیستو یکم هست دیگ ...

من خودم دیسک کمر دارم سمر ، از روز دوم انتقال از شدت درد کنر دولا دولا راه میرم یه وضع به هم ریخته ای پیدا کردم ، به بی بی چک فکر میکنم استرس میگیرم منم فعلا قصد زدن بی بی ندارم ، موعد پریودم نوزدهم 

سلام یه همگی من احتمال میدم که شنبه یا یک شنبه هفته ی بعدی پریود بشم زنگ زدم ابن سینا برای گرفتن نوبت گفتن هر روزی که زنگ زدی برای فرداش بهت نوبت میدیم احتمالا هم نتونم خودم انتخاب کنم گفت شاید دکتر اتوسا کریمی رو نوبت بدیم بهت 

حالا از مریضای ایشون کسی هست تو تایپک چطور دکتریه تو دارو دادن ؟کسی میشناستش؟؟

مهربون‌جونم‌‌خیلی‌ناراحت‌شدم...عزیزم‌غم‌وغصه‌‌ک‌کاری‌‌ پیش‌نمیبره..یه‌کوچولو‌به‌بدنت‌استراحت‌بده‌.د ...

ولی من مطمین نیستم میگم نکنه صلاحم در بدون بچه بودنه؟ نمیدونم خل شدم رسما