2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
اره عزیزم دیدم تو پیج مام..پس زینبی جون چه طور روزه گرفتن؟🤔

من از زینبی جون پرسیدم گفتن که انتقالشون بعد عید فطر بود و چون ضخامت رحمشون تو ماه رمضون خوب بالا نرفت چند روز آخر رو دکتر گفت نگیرن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم تو سیکل انتقال یادمه که اصلا نمیدونستم باید آب زیاد بخورم. فقط همون چند قلپ آب رو میخوردم . ...

من تو سیکل انتقال اب زیاد میخوردم ولی اسپیرین نمیخوردم چون لک بینی داشتم ...من خودم به نظرم دکترا سخت میگیرن چون به قول شما بدن با بدن فرق میکنه و مجبورن برا همه یه نسخه بپیچن

من از زینبی جون پرسیدم گفتن که انتقالشون بعد عید فطر بود و چون ضخامت رحمشون تو ماه رمضون خوب بالا نر ...

اهان ...ممنون که گفتی ماهنده جون. بدن با بدن متفاوته دیگه....من خودم فک کنم بگیرم نهایت نزدیکه انتقال که شدم روزای اخرو نگیرم

روند درمانی تورک آنا: طبق درخواست دوستای گلم برای شرح روند درمانم گفتم یه خلاصه ای از کارایی که ک ...

سلام عزیزم منم دارم میرم برا میکرو میشه بگی آزمایشای  ایمنی و انعقادی چیا بودن که انجام دادی به دکتر بگم خودش برام مینویسه؟

مامان دوقلوها   
اهان ...ممنون که گفتی ماهنده جون. بدن با بدن متفاوته دیگه....من خودم فک کنم بگیرم نهایت نزدیکه انتقا ...

اره. ولی با دکترت مشورت کن حتما گلم. انشالله که مشکلی پیش نیاد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
والا خودمم تعجب کردم ...نمیدونم چرا بهم داده

اخه نكاه كردم تركيبات اوابوست واينوفوليك داشت شنيدم امگا ٣ هم خوبه اونم بخور من واسه پانكچر نخوردم هيجي الان واسه انتقال زرنگ شدم البته واسه  بانكچر گول دكترم رو خوردم كه كفت همه چيت عاليه بعدا فهميدم نه واسه اي وي اف واقعا بايد مكمل خورده بشه چون بارداري طبيعي ماهي يه تخمك ميخوايم اونم با كمترين دوز قرص بالغ ميشه ولي اي  وي اف اصلا چيز ديكه اس ، قبل پانكجر چه مكملي خوردي؟ انتقال قبلي پياده روي داشتي جيزاي گرمي ميخوردي؟ نگفتي جيكار كنم اين بار مثبت بشم؟

من انتقال قبلی فرتیل سی ام خوردم ...ولی منفی شدم.رویال ژلی نخوردم ولی

بهش ميگفتي همين يه جنين رو دارم  جه كارهاي لازمه؟ خراش كه نميدن شنيدم هجينك جنين هم خوبه اكه انجام بدن