2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044778 بازدید | 684410 پست
ایشالله با دعای شما دوستان دل شکسته هیچ علایمی نداشتم عزیزم حتی من ماههای قبل موقع پریودی سینه هام ...

انشالله به حق همین شب عزیز مثبت بشی🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فدات شم گلم. ببین عزیزم اشتباهت همینه شما حتما استراحت کن حتما دراز بکش خم و نشو انشالله که چیزی نیس ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت❤❤❤❤❤.پناه بر خدا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم انشاالله شمام ده روز دیگه دلت با جواب مثبت آزمایش شادشه...من جنینام بلاست بودن

یک دنیا ممنونم عزیزم ایشالله . با دعای شما خانمای مهربون ایشالله. من روز چهارمم  امروز ترشحم خونی بود خیلی کم بود البته و رنگش ببخشید قهوه ای مثل ترشح آخرای پریود خیلی کوچیک ولی ،سر اون پرسیدم منم بلاست بودن جنینام  هچینگ هم کرده بودن.دیگه توکلم به خداست تا خدا چی بخواد الهی که خدا برای هممون بزودی بخواد فقط.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون عزیزم...ختم بسم الله رحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم،،روز اول ۱۰۰ تا میگی روز دوم ۲۰۰ ر ...

مرسی عزیز دلم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
یه بار بتای من 17 بود یعنی ممکنه باردار بوده باشم؟ دو سه روز پریودیم عقب افتاده بود  رفتم ازم ...

خوب به شما گفتن منفیه؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
@khanomiman     سلام گلم رفتی ازمایش؟؟ چیشد؟؟

سلام عزیزم اره رفتم بتام ۷بود باید دوباره تکرار کنم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
نذر حضرت علی اصغر. ع.  چجوریه

عزیزم هرچیزی میتونی براش نذر کنی مثل نذرای عادیه...مثلا من نذر کردم اگه مثبتشم هرسال ۱۰ کیلو شیر ببرم به شیرخوارگاه تو روز ۶ ام محرم که روز حضرت علی اصغره اگه اشتباه نکنم

یا برای سونوی ان تی و غربالگری دومم نذر صلوات به نیت حضرت علی اصغر و امام حسین کردم که بچه هام سالم و خوب باشن...

واقعا؟؟ ایشالله مثبتی؟؟ 

ایشالله تو امروز خیییلی دلت شکست امشب دعا کن برام خدا جاش توی دلهای شکسته است نازتو میخره هر چی بگی به یادم باش

ایشالله تو امروز خیییلی دلت شکست امشب دعا کن برام خدا جاش توی دلهای شکسته است نازتو میخره هر چی بگی ...

چشم اینطور گفتی بازم گریم گرفت ازته دلم برات دعا میکنم مثبت شی وحال منوهیچ کس تجربه نکنه

دوستان خوبم من شرمنده محبتهای تک تکتون اسمتون رونوشتم دعاکنم.  شماهم میشه منودعاکنید؟ دیگه دتا ...

حتما عزیزم

خیلی به یادتم امشب

به یاد همه ی بچه های تاپیک

خیلی ممنون گلم. چقدر تو مهربونی اخه

خدا جواب این مهربونی هاتو میده 😘❤

دوستان خوبم من شرمنده محبتهای تک تکتون اسمتون رونوشتم دعاکنم.  شماهم میشه منودعاکنید؟ دیگه دتا ...

حتما عزیزدلم امشب دعاگوتم من امشب شب بزرگیه الهی بزودی حاجت روا بشی عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
حتما عزیزم خیلی به یادتم امشب به یاد همه ی بچه های تاپیک خیلی ممنون گلم. چقدر تو مهربونی اخه خدا ...

فدات بشم ممنونم. میخوام یکم نیام سایت میام گریم میگیره همش. 

ولی ازطرفیم دلم پیش ازمایش بچه هاست... 

فدات بشم من که عددی نیستم قابل باشم حتمادعامیکنم همتون رو

خوب به شما گفتن منفیه؟؟

گفتن دوباره تست بده

که فردا یا پس فرداش پریود شدم

اخه همسرم عفونت گرفته بود بستری شده بود

خیلی تو استرس بودم

و خودم پیشش مونده بودم و اینقدر پله بالا پایین رفتمو تو اتوباسا رفتم اومدم که... 

میگم شاید باردار بودم و دفع شده