2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
ممنون لطف داری بهم...من  غروب پنجشنبه که شکلات و خیرات کردم برای ختم بسم الله همون فرداش که روز ...

ای جانم خدا حفظ کنه برات عزیزم عاقبت بخیریشو ببینی.

جنینات چند روزه بودن گلم؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه عزیزم بگی منم انجام بدم خیر ببینی

ختم بسم الله رحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بود که روز اول ۱۰۰ تا میگی روز دوم ۲۰۰ روز سوم ۳۰۰ تا و الی آخر تا ۴۰ روز که هر روز صد تا بالا میری و حتما از روز یکشنبه باید شروع بشه و چهلمین روزش میشه پنجشنبه که همون روز آخر غروب باید یه چیزی مثلا خرما یا شکلات یا چیز دیگه رو خیرات کنی...

درسته آدم دوست داره با یکی حرف بزنه و از سختی ها که پشت سر گذاشته و ناراحتی هاش حرف بزنه ،اگر تونستی ...

اره کاملا درسته یه چند بار رفتم امادیدم تمریناتشوانجام نمیدم. خداخودش رحم کنه بهمون

عزیزم یکی از آشناهامون باردار نمیشد دکتر گفته بود باید ای وی اف کنی . گفت نا امید تو خونه بودم مادرم ...

ممنون عزیزدلم چه ماجرای قشنگی والله اینبارهرنذری بگی کردم اماگاهی نذرهاافاقه نمیکنند چون خواست خدافعلاچیزدیگس. 

میدونم چی میگی عزیزم ما با تمام وجود مون درکت میکنیم.. .من خودم تا چند ماه پیش همین حال تورو داشتم ع ...

اره میدونم عزیزم ختم بسم الله روزاول یک دور روز دوم دوتا و... تاچهل روز که بشه چهل تسبیح, اره? 

عزیزم خداوند فرزند تو نگه داره دیگه منم دارم یادم میگیرم تسلیم اراده خداوندبشم

ای جانم خدا حفظ کنه برات عزیزم عاقبت بخیریشو ببینی. جنینات چند روزه بودن گلم؟ 

ممنون عزیزم انشاالله شمام ده روز دیگه دلت با جواب مثبت آزمایش شادشه...من جنینام بلاست بودن

يعني جنين بلاست روز ٩ ازمايش بديم مشخص؟

نمیدونم گلم ولی اینجا بودن دوستانی که جنین بلاست بوده  بی بی چک روز هفت هم مثبت شده مثل چیکا جون. یا مامان ماهک روز نهم بی بی چکش  مثبت بود .

من خودمم خیلی اطلاعات ندارم گلم راجع به جنینا. 

التماس دعا دارم امشب گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره میدونم عزیزم ختم بسم الله روزاول یک دور روز دوم دوتا و... تاچهل روز که بشه چهل تسبیح, اره?  ...

ممنون عزیزم...ختم بسم الله رحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم،،روز اول ۱۰۰ تا میگی روز دوم ۲۰۰ روز سوم ۳۰۰ تا و الی آخر تا ۴۰ روز که هر روز صد تا بالا میری و حتما از روز یکشنبه باید شروع بشه و چهلمین روزش میشه پنجشنبه که همون روز آخر غروب باید یه چیزی مثلا خرما یا شکلات یا چیز دیگه رو خیرات کنی...