2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
ان شاالله توکل به خدا🙏 ممنون عزیییییزم 😍😍 مرسی که روحیه میدی 😘 شما شرایطتون چجوریه؟ باردار ...

عزیزم من دفعه سوم و با اخرین جنینام مثبت شدم خدا رو شکر . الانم اگه بخوام طبیعی حساب کنم بر اساس تیکرم هفت هفته دیگه دارم اگه سزارین باشه هم فکر کنم دو هفته زودتر میشه. ان شاالله قسمت شما و همه دوستان

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چی بگم😭😭😭دلم میپوکه لابدقسمتم نیست مادرشدن

عزیزم این حرفو نزن منم دوباری که منفی میشدم بعدش که دلم آروم میشد یکم به شوهرم میگفتم حتما قسمت نبوده تو این زمان من حامله بشم هروقت موقعش برسه خدا بچه منم میذاره تو دلم که انتقال سومم مثبت شد شکر خدا،، قسمت بود بچه من ۱۴۰۰ دنیا بیاد...

تو هم الان حتما وقتش نبود انشاالله دفعه بعد حتما خدا قسمتت یه بچه ناز و تپلی میکنه به همه این روزا میخندی...فقط نباید ناامید بشی اصلا چون هممون این روزارو چشیدیم یکی زودتر نوبتش میرسه یکی دیرتر ولی بالاخره اون روز میاد عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دفعه سوم و با اخرین جنینام مثبت شدم خدا رو شکر . الانم اگه بخوام طبیعی حساب کنم بر اساس تیک ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر 😍

یعنی یک بار فقط پانکچر شدین؟

امشب با تودلی تون برای ما دعا کنید 🙏

الهی. خیلی ناراحت شدم. یاد. وزی که رفتیم جواب آزمایش خودم رو بگیرم افتادم. دست همسرم رو محکم گرفته ب ...

😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدارو صدهزار مرتبه شکر 😍 یعنی یک بار فقط پانکچر شدین؟ امشب با تودلی تون برای ما دعا کنید 🙏

نه عزیزم .من قبلا یکبار تو جنوب میکرو کردم اما خب جنینام رسد نداشتن و کنسل شد همه چی. گفتن باید جنین اهدایی بگیرین ولی خب ما قبول نکردیم چند تا مرکز سر زدیم تا بالاخره رویان رو انتخاب کردیم و خدا رو شکر نتیجه گرفتیم اونجا اونم با جنینای خودمون. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دیگه به چی اخه؟ حتماخدانمیخواد بقوول ایه 49-50شوری لابدمنم عقیم ونازام

سلام عزیزدلم قربون دل شکستت بشم خواهر میدونستم امروز آزمایش داری اومده بودم با خبر مثبت شدنت خوشحال بشم ولی تا پیاماتو دیدم بخدا حالم خیلی بد شد.. عزیزم میدونم دلداری دادن ذره ای از حال بدتو کم نمیکنه ولی باور کن اگه چیزی رو از خدا میخوایم و بهش نمیرسیم بخاطر این نیست که ما بنده ی بدی هستیم یا استغفرالله خدا خسیسه بلکه برعکس خدا خیلی دوسِت داره میخواد همش صداش بزنی عاشق صدا کردنته خدا خیلی کریمه..فقط خواهری زیاد بهش فکر نکن سعی کن فراموش کنی خداروشکر دوتا جنین هم داری سنی هم نداری میتونی ادامه بدی نگران ذخیره و اینجور چیزام نباش مگه تو سوره ی مریم ننوشته که خدا به حضرت زکریا تو سن پیری بچه داد حضرت زکریا گفت زن من عقیمه خدا گفت این کار برای من خیلی راحته میخوام بگم خدا اگه اراده کنه همه چی کن فیکون میشه..

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم من دفعه سوم و با اخرین جنینام مثبت شدم خدا رو شکر . الانم اگه بخوام طبیعی حساب کنم بر اساس تیک ...

چقدر کار خوبی کردی این پست رو گذاشتی. به دل غمگین ماها آرامش میده. احساس می کنیم شاید اون ته تها کور سوی امیدی برامون باشه

نه عزیزم .من قبلا یکبار تو جنوب میکرو کردم اما خب جنینام رسد نداشتن و کنسل شد همه چی. گفتن باید جنین ...

خداروشکر

نتیجه ی تلاش و صبوری تونو گرفتین

چقدر کار خوبی کردین به حرف این دکترا گوش ندادین

تقی به توقی میخوره میگن اهدایی

ان شاالله به حق حضرت زهرا. س.  صحیح و سالم به دنیا بیاد عزیزم  😍🙏

ببخشید یه سوال داشتم 

من پریودام معمولا سه روز بود بعدش تا روز ۵ لکه بینی این بار روز اول و دوم صبحش خوب بود اما از روز دوم استرادیول رو شروع کردم از شبش کلا قطع شد امروز روز سومه هیچ خبری نیست 

طبیعیه؟؟؟