2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045098 بازدید | 684428 پست
خخخ راستی؟ پس دعاکنیدایشالله فردا باخبرای خوش بیام. گفتم مثبت بشه فرش میخرم😂😂😂

پول فرشو بزار کنار چون مامان شدی رفت🤣🤣🤣

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برای منم دعا کنید که خدا بهم طبیعی نی نی بده

همه ی دورواطرافیانم که دیرتر از من ازدواج کردن همشون بجه دار شدن 😭

حالم خیلی بده

اصلا دلم نمی خواد با کسی ارتباط داشته باشم که بهم ترحم کنن

همیشه از این می ترسیدم که بچه دار نشم و به این دید بهم نگاه کنن 😔

تو روخدا اگه دعا می خونید حدیث کساء زیارت عاشورا... 

اگه دلتون شکست منو دعا کنید 🙏

دیگه نه پولشو داریم نه کشش دارو و درمان

مشهد خیابان سیدرضی میلان...  اخه من تافردا جواب رونبینم باورم نمیشه ازبس منفی شدم

من هفت سال و نيم منفي ديدم عزيزم هركسي كه اينجاست حتما همين وضعيتو داشته بالاخره خداوند روزي جواب صبوري بنده هاشو ميده.

خداياشكرت....❤️ 

دعا کنید خواهر منم باردار بشه مشکل اسپرم دارن خودشم تخمداناش تنبله

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍
بچه ها برای منم دعا کنید که خدا بهم طبیعی نی نی بده همه ی دورواطرافیانم که دیرتر از من ازدواج کردن ...

الهییی عزیزدلم قابل باشم حتماحتمادعات میکنم پیامتوخوندم بخدادلم گرفت, خودمم گریم گرفت😭😭😭یاددوران اول خودم افتادم خیلی سخته حتماطبیعی باردارمیشی فداتشم. 

شب حدیث کسا میخونم قابل باشم بیادتم. برات5تاصلوات میفرستم وحمد

ای جااان دل من. منم شمالم بیا اینجا میبرمت دور دور جنگل و دریا😍😍

من خودم شمالي هستم ماهنده جون باورت ميشه ٦ ماهه نرفتم😞😞😞اخرين بار اذرماه رفتم دلم لك زده😭😭😭الانم باشوهرم تصميم گرفتيم ريسك نكنيم و تا اخر بارداري هيج جا نريم تا بسلامتي ني نيارو بغل كنيم خيالمون راحت بشه😞😞😞

خداياشكرت....❤️ 
خخخ اخه واسه همون بچه لازمه برای همین میخرم😂😂😂 یک طرفمون پارکته بایدبرای حضوربخرم وگرنه نشه میرم ...

انشالله میره برای بچه ❤️

من خودم شمالي هستم ماهنده جون باورت ميشه ٦ ماهه نرفتم😞😞😞اخرين بار اذرماه رفتم دلم لك زده😭😭😭الا ...

چقدرمامان مهربونی هستی من مامان بدیم😵😵😵

میگم بچه دار شم نمیتونم شیر ازطرفیم بفکراینم که تو دوران5-7ماهگی یک سفری برم هرموقع شد😅😅😅

من خودم شمالي هستم ماهنده جون باورت ميشه ٦ ماهه نرفتم😞😞😞اخرين بار اذرماه رفتم دلم لك زده😭😭😭الا ...

ای جون دلم‌🥰 نه عزیزم اصلا ریسک نکن نرو گلم به خصوص الان که کرونا هست اصلا نرو