2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
منم همین علایم رودارم که🤔🤔🤔البته من باور نمیکنم اصلا.  منم هی سرگیجه میشم. الانم تیرمیکشه ت ...

ای جانم عزیزم الهی به حق پنج تن فردا بیای بگی بتات  توپول توپوله  به امید خدا.

مهربون جون شما فقط تخمدان چپت میگیره عزیزم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین علایم رودارم که🤔🤔🤔البته من باور نمیکنم اصلا.  منم هی سرگیجه میشم. الانم تیرمیکشه ت ...

سلام  مامان مهربون جووون..چطوری عزیزم😍😍

خ تو فکرت بودم 😊

بی بی نزدی؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ای جانم خدا حفظ کنه برات جفتشونو  الهی صحیح سالم و به موقع بغلشون کنی با تو دلیات برام دعا کن ل ...

برای منم راست تیرمیکشه عزیزم حس میکنم جنینارو سمت راست گذاشتن. خداایشالله برای ماهم دوقلوهای نازعنایت کنه

عزيزم حتما حتما تنها كاري كه براتون از دستم برمياد همين دعاست از ته قلبم براتون دعا ميكنم گلم. عزيزم ...

الهی قربون مامان برم مامان ها اصلا فرشته ان, الان مادومنم میگه میدونم یدونه بارداری خودشم دختره😢😢😢کاش خدابخاطر دل اون بهم نگاهی کنه من که بنده خطاکارشم

برای منم راست تیرمیکشه عزیزم حس میکنم جنینارو سمت راست گذاشتن. خداایشالله برای ماهم دوقلوهای نازعنای ...

ای جانم پس تخمدان راستم میشه درد کنه من فک کردم فقط خودمم که سمت راست ذوق میزنه و برای همه چپ هست. انشالله برای هر دومون خیر باشه به حق علی 

در اندک من تویی فراوان یارب..
الهیییییی شکر عزیزم 🤗🤗❤❤انشالله شما هم با ماهنده جون و مهربون جووون این ماه کلیییی خوشحال مون کنید ...

سلاام عزیزم ممنونم خیلی لطف داری فدای توبشم ایشالله روزیکه شماها بیاید بگید مثبت شدین. من که اصلادل تودلم نیست برای فردا

تو و ماهنده جون اصلا باور نكنيد باشه😐😐😐😐خداااايا چيكار كنم من از دست اين دوتا😢😢😢ادرستونو بفرس ...

مشهد خیابان سیدرضی میلان... 

اخه من تافردا جواب رونبینم باورم نمیشه ازبس منفی شدم

ای جانم عزیزم الهی به حق پنج تن فردا بیای بگی بتات  توپول توپوله  به امید خدا. مهربون جون ...

نه عزیزم بیشتر راست خیلی ها اون دوروزه مدشدبرام. ممنون فدای توبشمممم الهی چقدرهمتون منوشرمنده میکنیداخه, کاش روزی برسه لطفتون رو جبران کنم

تو و ماهنده جون اصلا باور نكنيد باشه😐😐😐😐خداااايا چيكار كنم من از دست اين دوتا😢😢😢ادرستونو بفرس ...

ای جااان دل من. منم شمالم بیا اینجا میبرمت دور دور جنگل و دریا😍😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای جانم پس تخمدان راستم میشه درد کنه من فک کردم فقط خودمم که سمت راست ذوق میزنه و برای همه چپ هست. ا ...

انشالله حتماخیره عزیزدلم, ایشالله مامان شدی واواخر دیماه نی نی های نازت توبغلت وداری نازشون میکنییی وای خاله به قربونشون