2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نه عزیزم اینطور نیست منم مرکز مام میرم دکتر منتظری هر دوبار برام پرگووریس داد گفت اگر پیدا نکردی الن ...

دكتر عليرضايي سينال وhmgچون روز پانكچر همه مريض هاش پرسيدم همه سينال وhmgداشتن خودتون منتظري رو انتاب كردين يا با دكتر نصر ويزيت داشتين دكتر منتظري ويزيت ميكرد؟

منم بد نيستم درگير همين لكه بيني هستم والله ازشون خبري ندارم😢خداروشكر كه قطع شده عزيزدلم 

ای بابا نگران نباش برای من دقیقا ۲۰ روز شد تا قطع شد ، الانم که موقع پریدیم شده دوباره یه ترشح داشتم ، دوباره استراحتم 🥴🥴

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله شنبه باهاش ویزیت شدم  داروهامو شروع کرد ال دی داد و بست فولات و ماکاویت  ا ...

سلام مرسی که جواب دادی. به سلامتی منم شنبه وقتمو کنسل کردم سه شنبه دوباره گرفتم ولی هنوز پریود نشدم انشالله بشم زود سیکل رو شروع کنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم قرص لووتیروکسین نگرانی نداره اتفاقا جز قرصای بی خطر بارداری هست که کسایی که تیرویید دارن باید ...

ممنونم مهربونممم..خیلی لطف کردی عزیزم 🤗🤗❤❤😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دوستان کسی هست که لنفوسیت تراپی کرده باشه و نتیجه بگیره؟؟ من ۵بار انتقال منفی داشتم که تو آزمایش ها ...

عزیزم تجهیزات ازمایشگاهی کدوم مرکز تو تبریز عالیه؟ جهاد بهتره یا میلاد؟

سلام عزیزم بله شنبه باهاش ویزیت شدم  داروهامو شروع کرد ال دی داد و بست فولات و ماکاویت  ا ...

عزيزم شما ميخواين  پانكجر بشين ؟دكتر ها دليل اين همه انتقال منفي رو نكفتن ؟ ازمايشات همه چي رو انجام دادين ؟

ثمین جان سیکل بلند که باشه دارو چی میدن ؟؟ اره زنگ زدم  میگن چون این دارو واسه کرونا هست خیلی ...

ال دی و مکمل ها .

خوب بگو درست کمیابه الان ما از کجا بخریم اونو بگو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون چی شد امروز رفتی خود دکتر طرازی بودش ؟

بله عزیزم بودن.سونو کرد و داروهامو نوشت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم اینطور نیست منم مرکز مام میرم دکتر منتظری هر دوبار برام پرگووریس داد گفت اگر پیدا نکردی الن ...

واسه قبل پانكچر مكمل دادن بهتون يا خودتون خوردين؟الان كي انتقال دارين به سلامتي؟

انشالله که این سری مامان میشی گلی .‌

الهی آمین خواهری

برای منم جالب بود یه تار موی سفید انقدر ناراحتش کرد     منم تقریبا جوگندمی محسوب میشم. چ ...

از بچه ی ۱۱ ساله هم حرف شنیدی پس.الحمدالله دیگه کلکسیونر شدی خخخخ

دكتر عليرضايي سينال وhmgچون روز پانكچر همه مريض هاش پرسيدم همه سينال وhmgداشتن خودتون منتظري رو انتا ...

نه عزیزم منتظری جز دکترای مستقل حساب میشه با تیم نصر کار نمیکنه من پیش هر دو رفتم ویزیت

علیرضایی گفت به همه سینال میدیم حتما هم از فلان داروخانه بگیر منم حس خوبی نگرفتم رفتم پیش منتظری اون گفت با شرایطت باید آمپول قوی بزنی بگرد پرگووریس پیدا کن دیگه موندم با منتظری 

عزیزم مشگلتون چی بود چرا این همه انتقال منفی داشتی اخه؟چند سالتونه؟

من ۳۶سالمه عزیزم

همسرم ضعیفه تحرک ۰ و مرفو ۲٪

خودمم مشکل انعقادی و جهش ژن دارم