2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
چرا ازمام ناراضی هستین؟

دليلشو گفتم عزيزم هزينه هاش الكي گرونه در عرض ٤ روز ٢ ميليون تعيين جتسيت رو گرون كردن از اين ور  نميخوان هزينه هات زياد باشه ازمايشات كامل برات نمينويسن مكمل تجويز نميكنن ولي هزينه هاي پانكجر واينا بيشتر از مراكز ديگه اس من برگه گرفتم روز ١٠ بريوديم وروز ١٤ رفتم براي  تعيين جنسيت ديدم ٢ ميليون گرون كردن اين أنصاف نيست ديكه بعدميگن تازه ٢٠ روز پيش پانكچر ٦ ميليون بوده تعرفه دادن شده٧٥٠٠ از كجا دادن ؟؟؟؟ از اين طرف به دكترم ميكم ازمايش ايمني  انعقادي فاكتور هاي مهمش رو بنويس ميكه انتقال أولته جرا الكي هزينه كني مگه بايد يك نَفَر چند بار منفي بشه تا به دادش برسن البته اين مورد واسه مراكز ديكه هم صدق ميكنه ازمايشات ومكمل ها هزينه اي الكي ولي ماهي يك بار تعرفه ها رو كرون ميكنن الكي نيست به خاطر اين چيزاي وكرنه پدر كشتكي با مام ندارم هنوز هم انتقال ندادم

يعني شما بعد انتقال جنين تا ١٤ روز بعدش كه ازمايش دادين  براي مثبت شدن باز فرتيل سي ام مصرف كرد ...

اره عزیزم. ببین زیاد به این حرفا اعتماد نکن. رو خود بستش که نوشته تا زمان مثبت شدن تست ادامه بدین. بعدم من کلی تو دوران انتقالم نارنگی و پرتقال و لیمو ترش و گوجه خوردم که منبع ویتامین سی هستن. تازه اونوموقع اولای میوه های پاییزه بود و میوه ها اکثرا ترش مزه بودن. مثبتم شدم . پس زیاد به چیزایی که تو نت میخونی اعتماد نکن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم میخواستم تعیین جنسیت کنم دکتر گفت درصد میاد پایین ک مثبت بشه وچون همسرم بچه ی اولش بود تعیین ...

تا جاییکه من خوندم چون برای تعیین جنسیت یه تعداد جنین از بین میرن میگن شانس میاد پایین. برای بعد انتقال تفاوتی نداره. بازم دقیق نمیدونم.

انشالله این بار با خیال آسوده مثبت میشین.

من فکر میکنم‌ استرس باعث شد منفی بشم چیزی ک اون اصلا نداشت هرروز باهم در تماس بودیم اون اصلا از بی ب ...

شوهرش سالم بود؟ آخه تعیین جنسیت معمولا دو تا سالمن عزیزم‌ 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دليلشو گفتم عزيزم هزينه هاش الكي گرونه در عرض ٤ روز ٢ ميليون تعيين جتسيت رو گرون كردن از اين ور &nbs ...

چی بگم خواهر .منم مام میرم فعلا اول راهیم .دعا میکنم بزودی به خواسته قلبیت برسی همه اینا یادت بره

دوستان کسی هست که لنفوسیت تراپی کرده باشه و نتیجه بگیره؟؟

من ۵بار انتقال منفی داشتم که تو آزمایش های ایمنی عدد سی دی مارکر ها بالا بود،دکتر ایمونولوژی ۳مرحله لنفوسیت تراپی گفته انجام بدم و بعدش تزریق سروم،حالا نمی‌دونم بازم این همه هزینه کنم تأثیری توی مثبت شدن داره یا نه؟

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
من خودم میخواستم تعیین جنسیت کنم دکتر گفت درصد میاد پایین ک مثبت بشه وچون همسرم بچه ی اولش بود تعیین ...

واسه اينكه جنين هايي كه براي تعيين جنسيت انتخاب ميشن بايد كيفيتشون عالي باشه  واينكه تو تعيين جنسيت يا سلامت جنين جند جنين از دست ميرن  من خودم كفتن  دو جنين از دست رفتن

خدا رو شکر جنین فریز داری  ایشالله مثبتی  میدونی بیشتر از چی دلم گرفته از خداییه که اینق ...

ای خواهر این حرفا حرف خیلیای ماست

میدونی من بعد ۱۲ انتقال ناموفق بعد ۱۰سال و ۷ماه باردار شدم اونروز که بتام مثبت شد توی خونمون عروسی بود همه میزدن و میرقصیدن تموم فامیل شاد بودن و شیرینی میاوردن ولی چی شد.نشد .دکتر خیلی راحت گفت ختم بارداری.دلم سوخت و خدا دلمو سوزوند به همینجا ختم نشد بار سیزده انتقالمم همین شد بتا مثبت شد هفته ۷رفتم برا قلب باز هم ختم بارداری.بار ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ هم باز منفی

واقعا نمیدونم‌گناهمون چی بود یا مصلحت خدا و  حکمتش چیه هرچیه ما نمیدونیم و ناله میکنیم ولی از نظر من ما هم حق داریم دلمون شاد شه پس تلاش میکنیم برا رسیدن به هدفمون .امیدوارم خدا هم دیگه دستمونو سفت بگیره و نیمه راه ولمون نکنه چون واقعا دیگه طاقتی برام نمونده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من یبار چند سال پیش میکرو کردم سینال و گونال زدم الان که داروها پیدا نیست شما چکار میکنید فقط ...

نه به من پی دی هوموگ و الونوا داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای خواهر این حرفا حرف خیلیای ماست میدونی من بعد ۱۲ انتقال ناموفق بعد ۱۰سال و ۷ماه باردار شدم اونروز ...

عزیزم مشگلتون چی بود چرا این همه انتقال منفی داشتی اخه؟چند سالتونه؟