2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی بگردم. ایشالله بچه ات آرومه با هم تخت میخوابین 😀😍😍

فدااات عزیز دلم. ♥️♥️♥️

نگران اختلاف وزن نباش، فقط شروع کن به خوردن پروتئین. مثل سفیده تخم مرغ و کباب و‌جوجه و قارچ و‌حبوبات. ایشالا که وزنشون تو ایده آل ترین وضعیت قرار میگیره. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲ساااااااال خیلیه آخه من مشکلی نداشتم که یهو بعد مصرف داروهای پانکچر اینجور شدم

خوب‌میشی‌‌عزیزم

احتمالا‌هورمونات‌بالا‌وپایین‌شده‌

اثرداروها‌ازبدنت‌خارج‌شه‌بهترمیشی

یه‌مقدارموهاتوکوتاه‌کن..باحنا‌وزرد‌تخم‌مرغ‌و‌روغن‌زیتون‌‌‌

تقویت‌کن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام لیلا جون چطوری نی نی چطوره ان شاالله نینیتو سالم بغل بگیری وقتی میام تاپیک میبینم یکی مامان شد ...

عزیزم منم فکر کردم بارداری. انشالله به حق همین شبای ماه شعبان، نیمه شعبان بعدی نی نی نازت تو بغلت باشه و مشغول شیر دادن بهش باشی

عزیزم منم فکر کردم بارداری. انشالله به حق همین شبای ماه شعبان، نیمه شعبان بعدی نی نی نازت تو بغلت با ...

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدااات عزیز دلم. ♥️♥️♥️ نگران اختلاف وزن نباش، فقط شروع کن به خوردن پروتئین. مثل سفیده تخم مرغ و کب ...

‌لی‌لا‌جون‌‌خداروشکر‌چیزی‌نمونده‌برابغل‌کردن‌نی‌نیت

موقع‌زایمان‌‌منم‌یادکن..امروز‌صحنه‌هایی‌‌دیدم‌که‌خیلی‌ناراحتم

کرد‌وباخودم‌میگفتم‌‌یعنی‌خداجای‌حق‌نشسته..‌.یعنی‌این

رفتارهارومیبینه‌بازم‌‌‌‌سکوت‌میکنه..چرابایدبه‌یه نفر‌مثل‌جاری

۳تا‌۳تا‌بچه‌بده‌‌وباحرفاش‌منوبچزونه‌..اون‌وقت‌من‌توراه‌مطب

بعضی‌اوقات‌کافرمیشم‌وووو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بهم دمیترون داده هر ۱۲ ساعت یکبار بخورم ولی من هر ۲۴ ساعت خوردم ، ولی بازم دچار یبوست شدم ، حالا دو ...

واقعا حالت تهوع سخته 

به من  دیمن هیدرینات هر ۸ ساعت داد ولی به دکتر گفتم به جاش  دمیترون  هر ۱۲ ساعت بخورم گفت موردی نداره 

منم روزی یکی میخورم  خیلی حالت تهوع دارم 

‌لی‌لا‌جون‌‌خداروشکر‌چیزی‌نمونده‌برابغل‌کردن‌نی‌نیت موقع‌زایمان‌‌منم‌یادکن..امروز‌صحنه‌هایی‌‌دیدم‌ک ...

ای جانم عزیزم، حتما حتما دعا میکنم امیدوارم که در حقت اجابت شه. فکر کنم همه مون تو این تاپیک کم از این صحنه ها ندیدیم متاسفانه. نمیدونم از دل شکسته شاید نمیترسن ولی من خیلی میترسم

اخه من سال 95 لاپاراسکوپی هیستروسکوپی کردم مشکلی نداشتم الانم عکس رنگی گرفتم خوب بود همه چیزم ولی اص ...

نه عزیزم خدا نکنه مشکلی داشته باشی. منظورم چسبندگی های خیلی جزیی هست که اکثر خانوما دارن و مایع عکس رنگی بازشون میکنه و احتمال بارداری رو بالا میبره. ازمایش بده انشالله که خدا دلتو قبل ماه رمضون شاد کنه😊❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی عزییزم ❤️❤️ من از سونو اومدم با غرغر و نگرانی جدید. اختلاف وزن نی نی ها زیاد شده. یکیش ۵۰۰ یکی ...

نگفت باید چیکار کنی؟واسه منم اختلاف وزن دارن.ولی چیزی نگفتن.البته دختر دیرتر رشدکرد ازهمون اول

فدااات عزیز دلم. ♥️♥️♥️ نگران اختلاف وزن نباش، فقط شروع کن به خوردن پروتئین. مثل سفیده تخم مرغ و کب ...

خییلییی هم نخوره 🤣🤣🤣 من الان برعکس شدم دکتر رژیم داده بهم🤣🤣 ولی رعایت هم نمیکنم و همچنان همون روند رو در پیش دارم

ای جانم عزیزم، حتما حتما دعا میکنم امیدوارم که در حقت اجابت شه. فکر کنم همه مون تو این تاپیک کم از ا ...

قربونت‌برم‌خواهری

انشالله‌زایمان‌خوبی‌داشته‌باشی‌‌‌.گل‌پسری‌توصحیح‌‌وسالم‌بغل

کنی‌..یه‌عده‌هستن‌‌اصلا‌‌‌ازخدانمیترسن‌ودل‌آدم‌هارومیشکنن

اتفاقا‌زندگیشون‌خیلیم‌عالی‌هستو‌وبروفق‌مراد‌هس

خداهم‌کارشون‌نداره

سلام عزیزم. آره اتفاقا دیروز پریروز اومد کلی جواب سوالاتمون رو داد. خدا رو شکر حال خودشون و فرشته ها ...

عزیزم ممنون ازت که جواب دادی منم از کاربرای قدیمی تاپیکش هستم دلم براش تنگ شده بود 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا