2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انشالله همین دفعه مثبت بشی.من ۵تاجنین دیگه دارم یه ۳تا ویه ۲تا

آخی عزیزم چه خوب خدا همشونو برات حفظ کنه که زودتر مامان بشی

مرسی عزیزم وای یعنی میشه خدا از زبونت بشنوه. ممنون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی نکن نازنین جون! من نمیدونم چندتا صفر خریدم! بیشتر یک خریدم. فکر کنم پسر منم نهایتا همون 2900 تا ...

نگران نباش وزن میگیره . منم الان سردرگم شدم سایز صفر زیاد خریدم 

سلام دوستان، من اردي بهشت وارد سيكل ميشم، ديروز رفتم مطب ويزيت شدم، قرار شد پريود بعدي برم مطب سونو بشم و روز انتقال رو بهم بگن. كمتر از يك ماه وقت دارم. نميدونم تا اون موقع كاري هست كه بايد انجام بدم يا نه. ممنون ميشم اگه چيزي به ذهنتون ميرسه و پيشنهادي داريد بهم بگيد😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم تمام کارها رو دکترتون انجام دادن  شما و همسرتون هر شب پیاده روی ب ...

ممنون عزیزم ک انقد خوب و جامع و با حوصله جواب میدین خدا خیرتون بده❤️ بنظرتون از همین پریود بعد انتقال منفیم شروع کنم یا بذارم ماه بعد؟ 

درمانشو نمیدونی چیه خیلی عذابم میده

واللا‌من‌چندسال‌پیش‌رفتم‌دکتر

گفت‌‌هورمون‌های‌مردانم‌بالاست

گفتش‌بایددوسال‌درمان‌کنم..من‌تقریبا‌یسال‌ونیم‌ادامه‌دادم

اماخب‌واقعا‌خوب‌شدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان، من اردي بهشت وارد سيكل ميشم، ديروز رفتم مطب ويزيت شدم، قرار شد پريود بعدي برم مطب سونو ...

خانومی بسلامتی انتقال بدی

اینارو چند روز پیش برای یه کاربر دیگه نوشتم

سعی کن این مدت سردی مصرف نکنی و شب ها اگه بتونی پایین شکمت رو با روغن سیاه دونه ماساژ بدی و با شال ببندی

صبحانه عسل بخور

در روز میوه و سبزیجات فراوون بخور

آب فراوون بنوش

تا قبل از انتقال گرمیجات مصرف کن. موقعی ک انتقال دادی مصرف نکن

بعد از انتقال اصلا اصلا کپسول ویتامین آ و سی نخور

به جز این ها اگه مستعد یبوست نیستی، میتونی روزانه دو قاشق نشاسته ی گندم رو داخل آب مخلوط کنی و بخوری

یادت باشه نساسته ی ذرت خوب نیست چون تراریخته ست.

از الان تا بعد انتقال هم میتونی قلم، پاچه، کله پاچه بخوری

پیاده روی روزانه هم عالیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان، من اردي بهشت وارد سيكل ميشم، ديروز رفتم مطب ويزيت شدم، قرار شد پريود بعدي برم مطب سونو ...

این ماه که رفتی سونو برات دارویی تجویز کرد؟

سلام عزیزم دکتر طرازی خودشون بودن ؟؟ آخه من امروز هر چی زنگ زدم مطب جواب ندادن. ابن سینا هم زنگ زدم گفتن از هفتع دیگه میاد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها نازیلا چرا نیس؟ استرس گرفتم من.

@نازیلاوآریا    

عزیزم چی شد؟ کاش یه خبر از خودت بدی. نگرانتیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی‌؟ مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 😍 😍  ببین گلم در مورد زردی که باید حتما تحت نظر مت ...

سلام زينبي جان خراش بدون هيسترو  يا همون سرپايي بايد تو دوره پريود  همون سيكل انتقال انجام بشه يا قبل بريودي؟

ای جونم نی نی رو قربون. خدارو شکر عزیزم. انشالله به موقع به سلامتی بیاد بغلت و صدای قهقهه خنده هاش ت ...

ممنون از مهربونی و دعای قشنگت لیلا جون ❤❤

خدا نی نی نازت رو در پناه خودش حفظ کنه🌹🌹🌹

خانومی بسلامتی انتقال بدی اینارو چند روز پیش برای یه کاربر دیگه نوشتم سعی کن این مدت سردی مصرف نکن ...

ممنون عزيز دلم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️