2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم نباشم 😢صبح میخوام تست بزنم 

بزن دیگه انشالله که خیره اینجوری خودتم راحت میشی اون سری گفتیم بی بی چک یا آز بده. چند روزه گذشته از پریودت گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهریا کسی بوده بعد عکس رنگی اینجا باردار شده باشه

خیلیا شنیدم بعد عکس رنگی باردار شدن. لوله ها گاهی چسبندگی داره و با عکس باز میشه ولی خب فقط یک احتماله توکل کن به خدا گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خیلیا شنیدم بعد عکس رنگی باردار شدن. لوله ها گاهی چسبندگی داره و با عکس باز میشه ولی خب فقط یک احتما ...

اخه من سال 95 لاپاراسکوپی هیستروسکوپی کردم مشکلی نداشتم الانم عکس رنگی گرفتم خوب بود همه چیزم ولی اصلا سابقه نداشتم ک عقب بندازم دوسال بود خوب شده بورم الان دوباره عقب انداختم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
عززززیزم تیکر بارداری داشتی آخه😣😣  ببخشید  انشالله خدا به همین زودی جوجه مثل جوجه من ب ...

الهیی آمین خدا از دهنت بشنوه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارا جون، خوبی شما؟ قربونت عزیزم من دو هفتست زایمان کردم بخاطر فشار خون 36 هفته سزارین شدم، لح ...

واای عزیزم راست میگییی مبارک باشهههه الهی قدمش پرخیر و برکت باشه و صد سال زیر سایه پدرمادر باشه عکس نی نیو نذاشتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان امیدوارم حال همگیتون خوب باشه هرچه زودتر جشن مامان شدنتون و بگیریم  یه سوال داشتم ...

سلام عزیزم. آره اتفاقا دیروز پریروز اومد کلی جواب سوالاتمون رو داد. خدا رو شکر حال خودشون و فرشته هاشون هم خوبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم