2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام، منم مثل شمام، چهاردهم رفتم پیش دکترم، گفت پریودی بعدی بیا برا ivf الانم  عفونت دارم بهم۱۰ ...

عزييييز دلم، انشاالله اين ماه تنيجه ميگيري😍 منم فردا آزمايش تيروئيد دارم كه دكتر بهم بگه قرص رو ادامه بدم يا نه. كه خودم به دكتر گفتم براي كنترل، برام آزمايش ادرار هم بنويسه كه ببينم چه خبره.

به فكر پياده روي افتادم و بادكش ايندفعه، اگه تنبلي بزاره😉

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزييييز دلم، انشاالله اين ماه تنيجه ميگيري😍 منم فردا آزمايش تيروئيد دارم كه دكتر بهم بگه قرص رو ادا ...

من برا iui یک شب درمیون بادکش انجام دادم، بازم از فردا شب اول با روغ زیتون ماساژ میدم بعد بادکش هم با روغن سیاه دانه ماساژ میدم

امیدوارم توی این سال دامن همه چشم انتظارها سبز بشه و هیچ کس حسرت شنیدن صدای بچه رو نخوره

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقط گفت همون فوليك اسيد و ماكاويت و آسپرين و پردنيزولون كه داشتم بخورم، نوزدهم هم برم ١/٣ آمپول د ...

پس احتمالا سیکلت لانگ نیست. درسته؟

منسیکلم لانگه دکتر گفته این ماه برم سونو، ماه بعد هم برام انتقال میده

بچه ها میگفتن برای سیکل لانگ باید ال دی بخوریم.

مرسی عزیزم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزيزم من ساعت ٣/٣٠ زنگ زدم، گفت ساعت ٦ بيا، خيلي هم خلوت بود، ٧ خونه بودم😁  نه عزيزم سوال ...

قربونت مهربون. انشالله که این انتقال مامان میشی گلم. مرسی که راهنمایی کردی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من برا iui یک شب درمیون بادکش انجام دادم، بازم از فردا شب اول با روغ زیتون ماساژ میدم بعد بادکش هم ب ...

ان شاالله عزيزم♥️ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
پس احتمالا سیکلت لانگ نیست. درسته؟ منسیکلم لانگه دکتر گفته این ماه برم سونو، ماه بعد هم برام انتقال ...

ال دي هم دارم ميخورم، از پنجم پريودم شروع كردم، هشت تا ديگه دارم. 

دوم يا سوم پريود بايد زنگ بزنم مطب تا بهم بگن كي برم سونو

قربونت مهربون. انشالله که این انتقال مامان میشی گلم. مرسی که راهنمایی کردی

ان شاالله شما هم نتيجه بگيري ايندفعه و انتظار تموم بشه برات😍 الهي آمين

پس احتمالا سیکلت لانگ نیست. درسته؟ منسیکلم لانگه دکتر گفته این ماه برم سونو، ماه بعد هم برام انتقال ...

لانگ چه فرقي داره؟ چرا اينكار رو ميكنن؟ الان من ديفرلين هم بايد آخر هفته بزنم

اصلا نميدونم چه بلايي داره سر بدنم مياد

ال دي هم دارم ميخورم، از پنجم پريودم شروع كردم، هشت تا ديگه دارم.  دوم يا سوم پريود بايد زنگ ب ...

آهان

همینو میخاستم بدونم ک از چندم باید ال دی شروع کنم

مرسی توضیح دادی. انشالله خیلی زود باردار بشی😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آهان همینو میخاستم بدونم ک از چندم باید ال دی شروع کنم مرسی توضیح دادی. انشالله خیلی زود باردار بش ...

عزيزم من دكترم اولش گفت روز سوم پريود، بعد كه داشت نسخه رو مينوشت گفت روز پنجم شروع كن. 

عزيزمي انشاالله سال هممون باشه امسال و نتيجه بگيريم🌷

لانگ چه فرقي داره؟ چرا اينكار رو ميكنن؟ الان من ديفرلين هم بايد آخر هفته بزنم اصلا نميدونم چه بلايي ...

دلیل اینکه چرا گاهی با سیکل لانگ و بعضی وقتا سیکل طبیعی رحم رو آماده میکنن نمیدونم چیه. تجربه انتقال ندارم. فقط در همین حد میدونم که وقتی ۴۵ روز دارو مصرف میکنی و ال دی و بوسرلین یا همون دیفرلین داری سیکلت لانگ هست.

نگران نباش همه چی داره درست پیش میره

عزيزم من دكترم اولش گفت روز سوم پريود، بعد كه داشت نسخه رو مينوشت گفت روز پنجم شروع كن.    ...

انشالله😍 به امید خدا👶👶❤❤

دلیل اینکه چرا گاهی با سیکل لانگ و بعضی وقتا سیکل طبیعی رحم رو آماده میکنن نمیدونم چیه. تجربه انتقال ...

ممنون عزيزم، ان شاالله

خانومی بسلامتی انتقال بدی اینارو چند روز پیش برای یه کاربر دیگه نوشتم سعی کن این مدت سردی مصرف نکن ...

عزیزم منظورت اینه که پاچه رو بعد از انتقال هم خوبه بخوریم؟ یا اینکه فقط باید قبل از انتقال بخوریم؟

دوستای گلم میدونم اینجا جاش نیست ولی خیلییییییییی دل تنگ داداشم میشم خیلی ماه بود خیلی امید داشت میشه واسه شادی روحش یه صلوات بفرستید انشالله که هممون خیلی زود مامان بشیم و مامانای ناز نی نیاشونو صحیح و سلامت بغل کنن. دچار افسردگی شدم از یه طرف این ناباروری از طرفی غمای بزرگ دیگم انشالله داغ عزیز نبینید 🖤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤