2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شیر دوش دستی به درد هیچی نمیخوره گلم  چون نوزاد نارس و یا با وزن کم خیلی به شیر مادر نیا ...

عزیزم دست گلت درد نکنه. عالی بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم از راهنمایی هاتون راستش الان از بیمارستان میام  الحمدلله تزریق کردن برام و الان ف ...

خدارو شکر عزیزم.... 

نه من اصلا کار خاصی بعدش نمیکردم..... 

اما کلا روز تزریق سرم روز خسته کننده ای بود استراحت میکردم.... 

من تا ماه ۶ بارداریم زدم انشالله شمام خبر بتای + رو میدین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مثبت هست عزیزم.مبارکت باشه.روز چند انتقال رفتی ازمایش؟

واسه من نیست من چندروز پیش منفی شدم واسه دوستمه روز دوازده انتقال ازمایش داده باهم تویه روز انتقال دادیم من رعایت کردم اون اصلا رعایت نکرد روز هشت انتقال شمال هم رفت ولی خداروشکر مثبت شد 

سلام. دوستای گلم کسی تجربه ی استفاده از رازیانه رو برای قبل و بعد انتقال داره؟ چطوره به نظرتون؟

عزیزم اگه پرولاتین بالا داری یا سابقه آندو اصلا استفاده نکن.... 

واسه من نیست من چندروز پیش منفی شدم واسه دوستمه روز دوازده انتقال ازمایش داده باهم تویه روز انتقال د ...

انشاالله دفه بعد نصیب خودت باشه گلم‌بیای اینجا جواب مثبت رو برامون بزاری و خوشحالمون کنی