عزیزم خوب من نمیتونم جای شما نظر بدم چون ظرفیت آدمها فرق دارن. داشتن یا نداشتن کمک هم ملاکه....
ببین من یکی از دوستام دخترش همسن دختر منه اولیو با میکرو به دنیا آورده بود....
برا دومی چون شرایط همسرش جوریه که نمیتونست زیاد طول بدن چند ماه پیش گفت پانکچر و اینارو انجام دادم لااقل جنین فریز داشته باشیم چون ممکنه سال دیگه اسپرم کلا نداشته باشیم....
پس به نظرم اگه میتونی و از عهدش بر بیایی با بچه کوچیک جنین فریز کن بعد هر موقع آمادگیشو داشتی میتونی برا انتقال آماده بشی....
والا من غیر همسرم کمک ندارم برا همین اصلا به میکرو بعد دخترم فکر نمیکردم حتی با وجود دو تا جنین فریزم.....
خدا لطفش رو شامل حالمون کرد که معجزه وار و در کمال ناباوری طبیعی و بدون دردسر باردار بشم و بارداریم استراحت خاصی نیاز نداشت.
اگه شرایط خاصی بود فکرش رو بکنین بدون کمک با یه بچه کوچیک میکرو و این داستانها و خدای نکرده استراحت مطلق و... نمیدونم چطوری از پسش بر میومدم.....
برا همین من شخصا نمیتونستم....
یعنی حتی همسرمم گفت جنینهای فریزی که داری اصلا تمدید نمیکنم که وسوسه نشی انتقالشون بدی.....
همسرم اعتقاد داشت دومی طبیعی شد فبها نشد همین به دونه کافیه.....
اما خوب نمیدونم اگه خدا معجزش رو شامل حالمون نمیکرد همچنان نمیخواستیم میکرو کنیم یا نه....
چون هیچ وقت تا چیزی رو تجربه کنی نمیتونی قطعی نظر بدی اما بر اساس شرایط خودمون بعید میدونم میتونستم دوباره وارد این پروسه ها بشم.....