2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
برای تهوع گفت ب۶ بخورم فقط ... ولی تا ۱۲ ساعت جواب میده و حالم خوبه ...🤦‍♀️🤦‍♀️  میفرستم برن ...

فقط عزیزم زیاد نخور من خودم چند تا تیکه حدودا ۳-۴ سانتی میخوردم..... 

یه کاسه کوچولو با آبش بخوری انشالله حالت خوب میشه..... 

اگه دیدی جواب داد میتونی مثلا هر هفته یه کم بخوری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام انا جون من امروز ازمایش دادم بتام یک دهم بودمنفی شد دکتر گفت منفی شد دوتا پریودی دیگه بیا نمیدونم چیکار کنم به نظرت تواین دوماه قرصی چیزی نیاز نیست مصرف کنم اسپرینی چیزی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الان زنگ زدم ابن سینا که برا کلینیک آندو وقت بگیرم گفتن ۱۰ زنگ بزنم..... 

ده فروردین منظورمه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من امروز ازمایش دادم بتام یک دهم بودمنفی شد دکتر گفت منفی شد دوتا پریودی دیگه بیا نمیدو ...

روز انتقال به هممون گفت اگه مثبت شدید بیاید اگه نه دو تا پریودی باید بگذره بعد بیاید 

مهلا جان بتا برات چند بود هر دو بار که رفتی.الان چند وقته هستی؟بچه ها من دیروز غذا میخوردم حالم بعد ...

نه عزیزم ربطی نداره..... 

توروخدا آنقدر انرژی منفی نفرستی کائنات..... 

+ فکر کنین که اتفاقای خوب بیفته براتون...... 

آخه تورک جون .یه دو روز حالم بد میشد بعد از غذا ولی امروز حالم خوبه.این عادیه؟

خوب چیه میخوایی تا نه ماه عق بزنی دور از جونت؟ 

خوب بگو بدنم به هورمون بارداری عادت کرده..... 

تهوع بارداری کلا سخته از خدا میخوام همه تون بارداری‌های راحتی داشته باشین..... 

انا جان عزیزم راستش دکتر اصلا درست حسابی وقت نمیزاره الان ۱۰ تا جنین هم دارم تواون مرکز نمیخوام باقی جنین هامم ازدست بدم اصلا شوهرم خوشش ازاون مرکز نمیاد واقعا نمیدونم چیکار کنم 

سلام انا جون من امروز ازمایش دادم بتام یک دهم بودمنفی شد دکتر گفت منفی شد دوتا پریودی دیگه بیا نمیدو ...

عزیزم داروهای قبل شروع سیکلت رو باید دکترت بر اساس پروندت تعیین کنه..... 

به نظرم عجله نکن یه استراحتی به خودت بده..... 

ورزش کن.... 

به تغذیت برس..... 

به روحیت برس..... 

انشالله نهایت با یکی دو ماه این ور و اون ور میری انتقال میدی..... 

خدارو چه دیدی شاید بیخیالی جواب داد و خدا برات طبیعی انتقال داد.... 

انا جان عزیزم راستش دکتر اصلا درست حسابی وقت نمیزاره الان ۱۰ تا جنین هم دارم تواون مرکز نمیخوام باقی ...

خوب اگه حس خوبی از دکترت نداری ببینی میتونی جنینات رو به مرکز دیگه انتقال بدی؟! 

خوب اگه حس خوبی از دکترت نداری ببینی میتونی جنینات رو به مرکز دیگه انتقال بدی؟! 

به چه مرکزی اصلا مرکزی چیزی بلد نیستم ک خوب باشه توروخدا اگه جایی روبلد هستید توتهران ک واقعا خوب باشه بهم بگید