2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046823 بازدید | 684554 پست

آنا جون مرسي از جوابت... پس من پریود باشم مي تونم برم همه آزمایشات بدم دیگ... ليلا جون فدات شم مرسي از همدریت واقعا حرفاي دلنشین زدی بخدا چند بار خوندم وگریه میگردم مخصوصا اونجا که گفتی بجه هات دست دراز میکنند سمتت.. عزيزم مرسي خدا انشالله خودت هم مادر کنه هرچه زودتر فدات شم انشالله 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام بچه ها ,من روز دوازدهم سیکلم سونو دادم که ضخامت 6,7بوده حالا روز پانزدم یعنی فردا هم باید برم سونو به نظرتون میره بالا ,هپارین و استرادیول دارم مصرف میکنم ,چکار کنم بره بالا

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من روز ۱۳ انتقالم هست دیگ علائمی ندارم سینه هام هم دیگ درد ندارن دیشب حالت پریودی داشتم اما امر ...

به نظرم که مامان شدی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وای فرمت جدید تاپیک خوشگلتر شده......

خوشرنگتر شده رنگ شادی گرفته.......

ایشالله از این به بعد همش شادی باشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای فرمت جدید تاپیک خوشگلتر شده...... خوشرنگتر شده رنگ شادی گرفته....... ایشالله از این به بعد همش ...

سلام عزیزم آره قشنگ تر شده ولی یه جوریه صفحه اول بالا صفحه شماره صفحه ها نمیاد باید تا آخر صفحه بریم بتونیم بیایم صفحه آخر واسه شمام اینجوریه?

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام به همگی  خدا قوت آنا جان عزیز تبریک میگم به مامانای جدید  مثل اینکه مامان سبحان ...

سلام عزیزم دکتر مسافرتند گفته 14 مرداد میاد مطب

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام من روز ۱۳ انتقالم هست دیگ علائمی ندارم سینه هام هم دیگ درد ندارن دیشب حالت پریودی داشتم اما امر ...

ان شاءالله كه ماماني ، منتظر عكس بي بي چك يا خبر آزمايش مثبتت هستممم

سلام عزیزم آره قشنگ تر شده ولی یه جوریه صفحه اول بالا صفحه شماره صفحه ها نمیاد باید تا آخر صفحه بریم ...

آره اینجوریه ولی برا اینکه صفحات بعدی بری میتونی آخر لینک شماره رو ادیت کنی مثلا به جای ۱ بزنی ۱۰ اون وقت یه راست میره صفحه ده!!!!!

سلام دوستان عزیزم من فردا انتقال دارم واسم خیلی دعا کنین جواب مثبت بگیرم

عزیزم به سلامتی ایشالله دو هفته دیگه خبر مامات شدن و بتای تپلتو بدی!!!!!

سلام به همه دوستانم من ديروز اولين امپول رو زدم ولي خانم پرستاره واسم دورناف زد توي پهلو نزد گفت همه ميان من دورناف ميزنم دستور دكتر هم بهش نشون دادم ولي كارخودشو كرد حالا يه سئوال من كه ميخوام برم شنبه واسه انتقال دقيقا همون روز بايد يه دونه ديگه امپول بزنم يعني ده تا هست كه بايد روز درميون بزنم همون روزانتقال كه بايد برم بزنم بازم دور ناف بزنه اشكال نداره

سلام به همه دوستانم من ديروز اولين امپول رو زدم ولي خانم پرستاره واسم دورناف زد توي پهلو نزد گفت همه ...

عزیزم فکر نکنم خیلی فرق کنه دور ناف و پهلو......

حالا روز انتقال بگو دور ناف زدن ولست ببین چی میگن!!!!!

اگه باز تاکید کردن پهلو بزنی این دفعه به تزریقیاتیه بگو به پهلو بزنه ولی فکر کنم موردی نداشته باشه!!!!!