2777
2789

سلام ۱۵ سالمه امشب چون درس ندارم و استرس ندارم رفتم سراغ تمیز کردن اتاقم مرتب کردم دیوارا خیلی خالیه سفید سفید اتاقم پنجره نداره هیچی نداره مثل زندونه فقط یه تخت خواب و یک کمد و یک میز دوست دارم از این حالت و فضا درش بیارم چی پیشنهاد میدید درست کنم بزنم به دیوار شما چیا زدید به اتاقتون اگه میتونید عکس بفرستید

حال ندارم تصور کن کلا خاکستری

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط عکس خانوادگی به دیوار اتاقمه هیچی دیگه

دوست ندارم شلوغ باشه

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد... {دیالوگ سریالBridgerton }  اتک غمگین ترین تراژدی.                                                     هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

چجوریه توصیفش کن منم یاد بگیرم یه دکوری چیزی درسا کنم اتاقم مثل قبره

کاغذ دیواری خاکستری تخت خاکستری یه جورایی بی روح دوست دارم گل خاکستری تو دیوار کمک خاکستری.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

ریسه بگیر بزن دور و اطراف دیوار از این ریسه ستاره ایا و ماه هم قشنگ میشه

پوستر بزن اگه انیمه دوست داری که قشنگ تر هم میشه

کارای هنری انجام بده بزن به دیوار از هنر خودت لذت ببر

مداد رنگی بردار رو دیوار طرح بنداز من سلیقه ام پسرونه بود دیوار مشکی کردم دستم زدم تو رنگ سفید زدم دیوار کف دستم یه طنابم مثل طناب دار وسط اتاق آویزون کردم نور قرمز هم انداختم خیلی خاص بود 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

دکور خاصی نداره 

ولی شما میتونی اگه اجازه میدن بری ریسه بخری از اینا که لامپ نئونی روشه سقف اتاقت دور تا دورش بچسبونی

بعدش میتونی دیواری اتاقت از این طنابای طرح چوب هستن نازکا وصل کنی شل با گیره های ریز کتابی عکسای بچگیتو ازش آویزون کنی

وسعت اگه میرسه کمد طبقه شده کوچیک واسه کتابات بزن 

یا اگه نمیرسه میتونی جای سیب زمینی پیاز بخری از این قفسه ایا اون تو بچینی 

اون روشای بالا هم هزینه خاصی نداره ولی اتاقت محشر میشه